2017. június 12., hétfő

ORBÁN A LEGPOFÁTLANABBUL HAZUDIK, ÉS HARCOT HIRDET EURÓPA ELLEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.06.12.


“Nincs bőr a képén” – így lehetne összefoglalni azt a hazugságáradatot, amit Orbán Viktor a parlamentben elengedett a “nemzeti konzultációról”. Tényleg gyalázatos, hogy ez az ember mindenkit teljesen hülyének néz, megalázza a magyar népet és megszégyeníti a magyar parlamentet.

Bejelentette, hogy a Brüsszel-ellenes “nemzeti konzultáció” volt “az eddigi legsikeresebb nemzeti konzultáció”, mert ő így akarta, és már a konzultáció meghirdetése előtt ezt a hazug végeredményt rendelte meg. Majd kihirdette, amit soha senki sehol nem képes ellenőrizni. Az adófizetők pénzén kiküldött papírhalmaz mindennek mondható, csak nem “konzultációnak”.

A “nemzeti konzultáció” nevű hazugságsorozat annak a legékesebb bizonyítéka, hogy ezek soha semmiben nem kérték ki az emberek véleményét, soha egyetlenegy alkalommal nem konzultáltak semmiben a magyar néppel, hanem Orbán kiküldte az uszító propagandát, amely nem kérdéseket tartalmazott, hanem válaszokat, azok is mind hazug válaszok voltak.

Mindennek a teteje, hogy kiáll ez az ember a parlament elé, és belehazudik a nép pofájába: „Mi polgári és kereszténydemokraták ezért vezettük be a konzultáció intézményrendszerét. 2010 óta fontos és sarkalatos kérdésekben időről időre kikértük a magyarok véleményét.” A “konzultáció intézményrendszere” ugyanolyan hazug, mint az egész, Mészáros Lőrinccel és a hasonló aljasságokkal súlyosbított primitív Orbán-rendszer.

Soha nem kérték ki a magyarok véleményét, hanem az adófizetők milliárdjaiból kiküldtek egy propagandaanyagot, tele ócska hazugságokkal, csúsztatásokkal, amiről csak egyetlen módon lehetett véleményt nyilvánítani, ha valaki kitörölte vele a hátsóját vagy visszaküldte, amit egyből egyetertésnek tulajdonítottak, ha egy nemi szerv formájában ábrázolták rajta az egyre nívótlanabb felcsúti vezért, akkor is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.