2017. június 4., vasárnap

ORBÁN STRÓMANJAI 150 MILLIÁRDOT KERESTEK A MIGRÁNSOKON

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.06.03.


Ha nem így lenne, ki kellene találni, hogy az európai “migránsgyűlöletet” legjobban szító, háborús menekültekkel szemben is villanyárammal töltött kerítést húzó Orbán Viktor és a strómanjai a hátsó ajtón minden korlát és ellenőrzés nélkül engedik be Magyarországra a bevándorlókat, ha “letelepedési kötvény” címén fizetnek nekik.

Orbán a folyamatban levő engedélyezési eljárásokkal együtt 17 ezer 672 migránst engedett be az országba pénzért, miközben Magyarország uniós tagságát veszélyezteti azzal, hogy megtagadja 1270 ellenőrzött menekült befogadását, sérti a nemzetközi jogot, Soros György ellen uszítja az országot, mert támogatja azokat a jogvédőket, akik a kerítésnél jogsérelmet szenvednek, s akik a sárban heteken át várakoztatott gyerekeken és családokon segíteni próbálnak.

Orbán azzal riogat, hogy a “migránsok” veszélyeztetik a “keresztény” magyar kultúrát, de aki pénzt dug a zsebükbe, az nem veszélyezteti a kereszténységet. Orbán arra hivatkozik, hogy “jogunk van eldönteni, kivel élünk együtt”. De a többes szám rájuk vonatkozik, nem a magyar emberekre, nekik van joguk eldönteni, kivel élnek együtt. S aki fizet, azzal együtt élnek, aki nem fizet, az dögöljön meg a kétéves gyerekével a határon. Ez a keresztény NER filozófiája.

Mint a Magyar Nemzet beszámolt róla, hatalmasat kaszáltak a Fidesz-közeli offshore cégek a letelepedésikötvény-programon – ez derült ki Pintér Sándor belügyminiszter válaszából, amelyet Demeter Márta független országgyűlési képviselőnek adott. Eddig 113,2 milliárd forint ütötte az offshore cégek markát, miközben az engedélyekre váró külföldiekkel együtt a bevétel elérheti a 157,2 milliárd forintot is.

A korrupciógyanús üzlet 85 százalékának a bevételét tehát egyetlen cég, a kínai ügyfelekre specializált és Kajmán-szigeteken bejegyzett offshore vállalkozás a Hungarian Special Debt Fund (HSSDF) vitte. Ez az offshore cég kapcsolódik Rogán Antalhoz, amely a legnagyobb zsákmányt szerezte. Ennek oka az, hogy Rogán intézte a cég bevételét az üzletbe, s abban biztos lehet mindenki, hogy ennek a pénznek a nagyobb része Orbán titkos számláira került. Nem véletlen, hogy Orbán személye körüli miniszternek nevezte ki Rogánt, a maffiafőnök szorosabb ellenőrzés alá vonta a strómanját...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.