2017. június 22., csütörtök

POLITIKAI NYOMÁSRA NEM VIZSGÁLJÁK FARKAS FLÓRIÁN ÜGYEIT


SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: HírTV/Sztárklikk
2017.06.22.


Kamuküldöttek kamugyűlésen választották újra Farkas Flóriánt a Lungo Drom elnökének - állítja Lakatos Oszkár. A szervezet Heves megyei elnökét nem hívták meg a tisztújításra, ahogy a többi, Farkassal szemben álló vezetőt sem, így pedig, mint kiderült, mandátumukat is elvesztették a szervezetben.

Lakatos szerint a Orbán Viktor azért nem engedi el Farkas kezét, mert akkor fideszesek is lebuknának az Országos Roma Önkormányzat visszaéléseivel kapcsolatban.

Ellenszavazat nélkül öt évre újra elnökének választotta a Lungo Drom Farkas Flóriánt. Néhány héttel az ebédnek álcázott szavazás előtt a Fidesz megújította az együttműködést a szervezettel. Farkas több vele szemben álló megyei elnököt nem hívott meg a szavazásra, és a cigány vezetők állítják: nem is valódi Lungo Drom-küldöttek szavaztak Farkasra.

Lakatos Oszkárt, a Lungo Drom Heves megyei elnökét sem hívták meg az ebédre. A megyei vezető szégyenletesnek tartja a történteket: "Ez szégyen minden olyan roma vezetőre, aki Farkas Flóriánnal együtt politizált". Lakatos 2015-ben, a Híd a munka világába program kapcsán jött rá, hogy a miniszterelnöki biztos körül "meleg a pite". Azóta több mint harmincöt feljelentést tettek. A Heves megyei elnök szerint még az 1,6 milliárd forintnyi közpénzt elnyelő munkaprogramnál is súlyosabb bűncselekmények történtek az Országos Roma Önkormányzatban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.