2017. június 14., szerda

ÚGYHOGY A RENDŐRAUTÓK HÁTSÓ ÜLÉSÉVEL JÓ LESZ VIGYÁZNI, LAJOS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
 - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.06.13.


Figyeld, erős, büszke, európai jogállamban élő kedves olvasó!

Az elmúlt héten a kormány közpénz-faliújságja X napon megírta, hogy Orbán pixisből kiesett kollégiumi szoba- és elvtársa cégeivel (két darab) gáz van , úgyhogy őjólértesültségük szerint költségvetési csalás gyanúja miatt a Tállai-féle NAV nyomozást indított ellenük.

Az illető X napon a cégek egyike még semmiféle vizsgálatról nem tudott, amiről a kormányfelszopó lap már igen. Eszmei pillanatban a cég mindössze annyit tud, hogy a következő hét csütörtökén adóhatósági rutinellenőrzésre számíthatnak.

Ehhez képest a csütörtök előtti hétfőn fegyveres nyomozók rohanják le a céget, kvázi házkutatást végeznek, és olyan jól érzik magukat, hogy éjfél utánig keresnek-kutatnak a jobbikos plakátkampányt megelőző időszak dokumentumai után.

Jobbikos számlákat sajnos nem találnak a papírok között. A cég ügyvédje szerint ugyan áprilisban már megjelentek a Jobbik hirdetései a Mahir felületein, számlák és áfabevallási kötelezettség viszont a teljesítés után hónapokkal később keletkezik.

A történet lényegét a Simicska másikpatásördög Lajos cégének közleménye foglalja össze:

A Mahir Cityposter beszédesnek tartja, hogy az ellenőrzéskor a hatóság eltért a bevett gyakorlattól: a bűnügyi igazgatósági eljárás már azelőtt megindult, hogy megkezdődött volna az azt esetlegesen megalapozó adóhatósági ellenőrzés. A vizsgálat tényéről ráadásul előbb tudott a sajtó, mint az érintett cég, sőt volt, ahol már az eljárás eredményét is megelőlegezték. A Mahir Cityposter panasszal élt a házk
utatás ténye és módja ellen.”...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.