2017. június 28., szerda

ÚJ BIRTOK KELL NÁRCISZ KUTYÁNAK, MERT MEGUNTA AZ EDDIGIT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.06.28.


Riadó, végveszélyben az ország, állítsukmegazellenséget különben mindmeghalunk! Orbán Viktor szép, Orbán Viktor okos, Orbán Viktor bátor, Orbán Viktor egy géniusz, Pityuka okos papagáj.

Összefoglaltam, hogy ne kelljen annyit magyarázkodni. A heti óbégatás – Habony Árpád sem lehet már a régi, ha csak ugyanazok a baromságok jutnak az eszébe. Vagy túl sokat napozott, vagy megnőtt a szívóereje, de hogy a kreativitás olyan távol áll tőle, mint a komplett politikai elittől a becsület és az igazmondás, az biztos – témája Soros György, Soros György fia, civil szervezetek. Lassan a migránsok is csak látványelemként szolgálnak a történethez, bár időnként Bakondi György előugrik valahonnan (Nógrádit már nem szeretjük valamiért) és migránshordákat lát, amerre csak néz.

De a mindent elpusztító ellenség feltétlenül Soros és az ő rohadt pénze. Ezt a pénzt számolatlanul önti a milliárdos a szervezeteibe azért, hogy aztán ezek a szervezetek majd jól elárasszák Európát migránsokkal, amiből Sorosnak sok-sok pénze lesz. A rohadéknak. Jó, én is tudom, hogy ennek így semmi értelme, mert mi a francnak költene el valaki egy halom pénzt azért, hogy egyszer talán majd egy része megtérüljön és miből térülne meg? Minden Európába hozott migráns egyenesen Sorosnak utalja a fizetését, vagy mi lesz? Szóval értelme nulla, de szerencsére Orbán hívei már régen sikeresen átestek az agyhalálon, amit egyszerű verbális sorvasztással sikerült elérni.

Fel sem merül bennük, hogy egy nagyon idős ember, akinek rengeteg pénze van, mi a túrónak költené vagyona egy részét olyasmire, ami semmi hasznot nem hoz neki. Kórusban bólogatnak, hogy hát tényleg, a mocskos vénember ezen akar nyerészkedni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.