2017. június 10., szombat

ÜVEGPLAFON

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.06.09.


Az Iparkamara elnökét megszállta a migráns, mint a szegény asszonyt, akit elmebeteg fia megkéselt ugyanezen okból kifolyvást.
Rá senki sem rántott kést, de ha rántott volna is valaki, a felállás igencsak hasonló lett volna: egy elmebeteg és egy normális vett volna részt az interakcióban, és nem az elmebeteg kezében lett volna a kés.
Parragh László nyilvánosan kifogásolta, hogy "A polgármesterek nem mernek bezárni gimnáziumokat, ami óriási hiba".
Szerintem meg más a hiba, legfőképpen az, hogy a magzatvizében nem úszkáltak kis cápák.
Másrészt az, hogy valaki, aki fontos közfeladatot ellátó szervezet vezetője - lenne, ha a szervezet, melyet vezet ellátná feladatát és nem csak tévedésből neveznék a Parragh-családot Eltartó Szervezet és Fidesz Kifizetőhely helyett Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának - képtelen felérni ésszel, hogy egy ország jövője az oktatáson áll vagy bukik.

Tudják ezt a világon mindenfelé, az ázsiai kistigrisektől az Egyesült Államokig, csak mi nem tudjuk,
Vagy másként tudjuk - sajnos.
Pedig ahogy az ország rohan a szakadék felé, egyre nyilvánvalóbb, hogy azok az oktatáspolitikai intézkedések, melyek az Orbán-rezsimhez köthetők, nem az ország lakóinak javát szolgálják, hanem csak egy nagyon vékonyka rétegét, mely megszállta és kisajátította az államot.
Az ötlet nem Parraghé, hanem Demjáné, és ez szép példája annak, hogy a Fidesz a hulladék-üzletben is otthon van, hiszen Denján ma már egy gazdag senki, de nézetei a túlfizetett magyar munkaerőről tovább élnek, és a fiatalok döngő léptekkel masíroznak a betanítottmunkás - lét ázsiai bérszínvonala felé.
A gimnáziumi képzés belépő a felsőoktatásba, és most éppen ezt az ajtót csapják be fiatalok tízezrei előtt, de Parragh szerint nem elég gyorsan...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.