2017. június 16., péntek

VADÁSZAT KONZERVATÍVOKRA

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2017.06.15.


A Heti Válasz páros interjút közölt Botos Máté egyetemi docenssel a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Politológia Tanszékének vezetőjével, illetve Megadja Gábor keretlegénnyel. 

Megadja egészen szemérmetlenül cinikus módon közölte, hogy a "polgári Magyarország 2002 óta nem más, mint vágyvezérelt gondolkodás, tovaszállt idea", aztán delirált valamit a nemzeti erőről, meg a négyszázalékos gazdasági növekedésről, és egészen futólag, géppisztolya ravaszát éppen csak megsimogatva kérte meg Botost, hogyha lehetséges ne szóljon bele a politikusok dolgába.

Megadja mögött GFG, GFG mögött Habony, Habony mögött pedig az Orbán-Lévai klán áll. Pontosan tudja, hogyha Orbán Viktorral nem történik valami rendkívüli és ő folyamatosan deklarálja lojalitását, akkor "0 akadémiai teljesítménnyel " (ezt a Facebookon írta Megadjáról egy professzor, akivel nem gondoltam volna, hogy valaha is egy platformra kerülök) is meglesz neki a havi egymisi, élete végéig. Én persze azt gondolom, hogyha mégis történik valami rendkívüli az Orbán Viktorral, akkor ez az "élete végéig" esetleg még kaphat egy érdekes újraértelmezést, és ha valaki hozna egy pohár vizet drága jogi képviselőnknek azt megköszönném...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.