2017. július 11., kedd

A GYŰLÖLET TRANSZFORMÁLÁSA: AMÍG SOROST UTÁLOD, NEM ORBÁNT UTÁLOD

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.07.10.


Orbán megijedt a CEU melletti tüntetésektől. Előre mondogatja és a talpnyalói szajkózzák, hogy ősszel majd meg akarják dönteni az alkotmányos rendet az utcán. Azzal már elkéstek, mert Orbán azt már 2010 után megdöntötte, jelenleg alkotmányon kívüli állapot van. De azon is látszik a félelme, hogy a megdöbbentő gyűlölet, amely felszabadult ellene és egész bűnszervezete ellen, rettegéssel tölti el. Ezért megpróbálja transzformálni a gyűlöletet Sorosra.

Ez egy pszichológiai trükk. A fékezhetetlen gyűlöletet, amely megmutatkozott Orbán ellen, s amely jelenleg csap lappang, de az utálat nem múlt el, ott lappang a szívekben, nem lehet egyszerűen csak kioltani, az egyetlen kezelési módja a gyűlölet transzformálása. Adni kell a népnek valakit, akit jobban gyűlöl, mint Orbán, mert amíg a nép Sorost gyűlöli, adddig nem Orbánt gyűlöli.

Ez náci stratégia, a zsidókat meg kell tenni bűnbaknak, a népnek úgy kell bemutatni őket, mint akik veszélyt jelentenek, amely veszélytől csak a Vezér képes megvédeni őket. A nemzet sorsa a Vezér kezében van, a kulcs pedig a zsidókkal szembeni ellenállás és gyűlölet. Orbán jó tanítvány, igazi remek nemzetiszocialista tömeggyilkos válhat még belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.