2017. július 1., szombat

A KORMÁNYSAJTÓ SZERINT SIMICSKA A KORMÁNYPÁRT STRÓMANJA VOLT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.07.01.


Esős, kellemesen hűvös jó reggelt! Minden adott a boldogsághoz. Nincs túl nagy hőség, a kert központilag locsolva, szombat van, éljen! Már csak a politikusainkkal kell valamit kezdeni és semmi nem állhat az össznépi boldogságunk útjába. Mennyire jó lenne már úgy élni, hogy nem az ilyen-olyan lopásokról, hazugságokról és népnyúzásokról beszélgetünk, hanem arról, hogy egy kicsit ma reggel is jobb hely lett ez az ország, mint amilyen tegnap volt.

Addig is, ameddig ez bekövetkezik, nézzük a valóságot.

Áder János nemzeti horgász és klímavédő, aki akkora beszédet kanyarított a beiktatása alkalmából, mint ide Kiskunlacháza, természetesen gond nélkül aláírta a plakáttörvényt. Közben már biztos, hogy a Fidesz lényegesen nagyobb kedvezményt kapott 2010-ben Simicskától, mint most a Jobbik. De erről egészen egyszerűen nem hajlandóak beszélni. Mert amiről nem beszélnek, az nincs. Amiről viszont beszélnek – ha hazugság, az sem változtat a dolgon – az van. Kész.

Bizalommal való visszaélés gyanújával eljárás indult pénteken Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front (FN) elnöke ellen a párt fiktív európai parlamenti asszisztensi állásainak ügyében. Az történt, hogy a párt uniós pénzből fizette az alkalmazottait, csakhogy azok nem az EP-ben dolgoztak. A szélsőjobbos pártvezér erősen fel van háborodva, amiért eljárás indulhatott ellene, hiszen neki mentelmi joga van. Nincs is annál szebb, mint amikor a törvényekbe beleszaró, azt páros lábbal taposó, a választók bizalmával visszaélő ember azonnal a törvényekbe kapaszkodik, amint szorul a kapca. Meg a mentelmi jogba...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.