2017. július 9., vasárnap

A MAGYAR TÁRSADALOM ZÖME AKKOR SEM NEMZETI-KERESZTÉNY ALAPON GYŰLÖLKÖDŐ , KIREKESZTŐ SZELLEMI BOKAZOKNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2017.07.09.


...Miközben Budapesten több ezer mosolygós, békés ember nyugodtan, vidáman, felszabadultan vonult fel a másság elfogadásáért, Vecsésen zászlót bontott egy ki tudja hányadik szélsőjobboldali alakulat. A Betyársereg tagjai, a Jobbik kiábrándult tagozata, az alufóliasisak alá szorult agyú Identitesz nevű ifjúsági szervezet, valamint Orosz Mihály Zoltán, érpataki polgármester és elszabadult hajóágyú: ők az alappillérei ennek a vadiúj szerveződésnek. Vállt a vállhoz vetve megalapították az Új Erő nevű mozgalmat és izét, amelynek élére Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője került.

A jó hír ebben az, hogy 150-200, legfeljebb 300 embert hozott lázas izgalomba a nemzet legfőbb ellensége, a liberalizmus ellen meghirdetett háború, amelyről a jelenlévők tudni vélik: ez az a sátáni sötétséget képviselő eszme, amely Európát tönkre akarja tenni.

A kevésbé jó hír ebben az, hogy volt 150-200, legfeljebb 300 megmozdulni is hajlandó ember, akinek a legsötétebb reflexeit és a mindig frusztrált, nemzeti dühbe átcsapó vérmagyar indulatait ki lehet sajátítani. A lehető legrosszabb hír ebben az, hogy ezeknek, pontosan ugyanezeknek az indulatoknak és frusztrációknak a kisajátítsáért fut versenyt a Fidesz is a Jobbikkal és/vagy fordítva.

Gyakorlatilag megalakult egy sokadik formáció, amelynek programja (ha lehet ezt annak nevezni) csontra egybeesik a kormányzó párt legaljasabb törekvéseivel, tökéletesen a kormány álláspontját képviseli. A Fidesz-KDNP lassan kizárólagos kormányzási programpontját jelentő migránskérdésben és a deviáns mozgalmak (értsd: jogvédő szervezetek!) elleni fellépés tekintetében teljes az egyezés a hatalmon lévő pártszövetség mantrájával. Ami felveti azt a kérdést, hogy akkor mi szükség van erre a bohóckodásra?

Mivel erre nem tudom a választ: azt hiszem, azt nem kell részleteznem, miért baj az, ha bármely formáció az emberi jogok védelmét deviáns magatartásként kezeli, és az ellene való kemény fellépésre szólít...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.