2017. július 14., péntek

A MENTŐSÖKNEK REJTŐZKÖDNIÜK KELL A VIZES VÉBÉN


AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.07.14.


A Bors ad hírt arról egy birtokukba jutott, belső használatra szánt levél alapján, hogy milyen megalázó körülmények között kell az egészségügyiseknek dolgozniuk a FINA világbajnokságon.

A szervezéssel megbízott mentőstiszt szigorú magatartási szabályokat ír elő – ezek az OMSZ szerint nem csak a vébén érvényesek, és teljesen indokoltak.

Több, az egészségügyi biztosításban résztvevő mentődolgozó ezzel nem ért teljesen egyet: megalázónak találják, hogy a rendezvény helyszínein nem járkálhatnak, “kíváncsiskodó sétálgatásuk, bolyongásuk kitiltást eredményezhet”, írásban rögzítik, hogy “nem zajonghatnak, hangoskodhatnak, szurkolhatnak”, és még a dohányzásra kijelölt helyeken sem dohányozhatnak.

12 órás szolgálatuk alatt az általuk bevitt ételt-italt “félrehúzódva” kell elfogyasztaniuk.

Azon már nem csodálkozunk, hogy az oligarchákon és a sleppjükhöz tartozókon kívül mindenkit folyamatosan ott aláznak meg, ahol tudnak, nyilván ez is része a stratégiának, mellyel az emberek akaraterejét és gondolkodási készségét szándékoznak leépíteni – így minél kisebb ellenállás mellett zsigerelhetik ki az országot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.