2017. július 17., hétfő

A MÚLTUNK A JÖVŐNK?

KARVALYOK FÖLDJE BLOG
Szerző: Karvalyok Földje
2017.07.16.


Vajon történhet-e bármi olyan a Fidesz és holdudvarának kommunikációjában, amit Orbán Viktor és legfőbb vazallusai nem hagynak jóvá? Kizárt. Ha pedig kizárt, akkor jobb, ha odafigyelünk Bayer Zsolt szavaira még akkor is, ha szívünk szerint a „bolond lyukból bolond szél fúj” hozzáállást tanúsítanánk. Jobban járunk azonban ha az „őrült beszéd, de van benne rendszer” elvet követjük és felkészülünk a Bayer-jósolta fényes jövőre. Arra, hogy Orbán Viktor kivezeti Magyarországot az Unióból és egy új vasfüggönyt húz hazánk köré. No nem azért, hogy itthon marasztalja a magyarokat (azok mehetnek isten hírével, aztán próbáljanak meg csak külföldön szavazni arról, ki legyen a következő miniszterelnök), hanem azért, nehogy bárki olyan idetévedjen, aki nem éljenzi azt a politikát, amit Bayer Zsolt és anyapártja képvisel.
Persze nemcsak Bayer Zsolt az, aki szerint „ott kell hagyni az uniót, ezt az egész ótvaros disznóólat, ott kell hagyni a francba, le kell zárni a határainkat, azok meg ottan rohadjanak meg” , hiszen ezzel a kijelentéssel sokan egyetértenek. Persze mindig voltak olyanok, akik elleneznek mindent, ami nem ősmagyar turulostól meg hátrafelé nyilazástól (bárhonnan is származzunk), ám mostanában az akolból kibillentéstől félelem gyökeresen új retorikát gerjeszt. Mert mi lesz, ha el kell számolni a csalárdul elköltött eurómilliárdokkal? Ha a politikusainknak és strómanjaiknak vissza kell fizetnie a lenyúlt pénzeket? Ha valaki Brüsszelben végre odacsap az asztalra, hogy ezentúl csak az kaphat támogatást, aki elismeri az uniós ügyészség fennhatóságát? Ezek a lépések ugyebár nem nagyon tetszenének jelenlegi habzsi-dőzsi vezetőinknek, egy út van tehát, az előre, ez pedig annak lebegtetése, miszerint az összes brüsszeli rohadt dög, a magyarnak senki se mondja meg, mit csináljon és egyébként is rohadjon meg mindenki ott, ahol van, kivéve persze akkor, ha a Fideszre szavaz 2018-ban.
Bayer szavai immáron nyíltan mutatják azt, mit is fog tenni Orbán Viktor ha megkapja a még négy éves felhatalmazását:
  1. Magyarország kilép az Unióból, a már megkapott pénzügyi támogatásokkal nem számol el, köd előttünk, köd utánunk, így járt Európa, hogy pénzzel kitömte az új magyar burzsoáziát. Zárt vasfüggöny épül, már a kivitelező is megvan, köszöni előre is a megbízást.
  2. A külföldön dolgozó magyarok ott maradnak, ahol vannak – a vasfüggöny rájuk is vonatkozik, csak bajt kevernének, ha hazajönnének. Európa meg majd kezd valamit a fehér és keresztény menekültekkel, ha a szíreket befogadták, most majd befogadnak másfél-két milliónyi magyart is, telik nekik rá.
  3. A határainkon túli magyarok szabadon beköltözhetnek a vasfüggönyön belülre, már ha hajlandók erre. Na jó, lesz jópár ukrán meg szerb hirtelen magyar is, de ha jót akarnak maguknak majd hipersebességgel asszimilálódnak. Magukat magyaroknak hazudó románoktól nem kell félnünk, náluk már magasabb az életszínvonal mint nálunk, miért is jönnének?
  4. A munkaerőhiányt majd megoldja valahogy a kormány, ha más nem, hát átnevelő táborokkal – a középfokú oktatás leépítésével lesz egy csomó felszabaduló tanerő, lehetnek pincérek, kőművesek, bármik, amire csak szükség van, pár hónapos tanfolyam után már úgy fognak burkolni vagy épp vizet szerelni, mint a kisangyal.
  5. A demokrácia végképp el lesz felejtve – a "nagyobb jó" jelszavával simán feláldozhatóak az alapelvek, lám Törökországnak is milyen jól sikerül, csak pár százezren halnak bele szép lassan. Miniszterelnökünk kéjes vonzódást érez az autoriter berendezkedés iránt, a lelkiismeret nagy úr, ha már egyet annak idején segített lebontani, akkor most épít helyette egy másikat. És ha ő nem kéri számon Erdoganon, mit csinál, akkor ugyebár majd rajta sem kérheti számon ugyanezt senki sem, még híd is van, amin lehet lövöldözni meg puccsot leverni, a nagy magyar vállalkozók meg építenek elég börtönt ahhoz, hogy pár tízezer lázongót gyorsan hűvösre lehessen tenni. A többi meg majd úgyis tudja, hol a helye (a Kádár-rendszerben is tudták), aki meg nem, annak számára helyet kell biztosítani. Ha pedig Edrogan politikai ügyekben halálbüntetést szabathat ki , akkor ugyanezt Magyarország is megteheti, nem? Mert mi is gátolná meg? Nem véletlen az a vasfüggöny, amit Bayer emleget.
  6. Ha pedig már se Unió, se más nemzetközi kötődés, jöhet a miniszterelnök királlyá koronázása. Korona van, mondjuk a pápa nem biztos, hogy legitimálná, de Bayer szavaiból már azt is tudjuk, hogy a keresztény egyház feje „ne képzelje azt, hogy amit ő mond, az isteni kinyilatkoztatás, egy hülye, ostoba politikai vélemény, és ekképpen is kell hozzá viszonyulni”. Majd a hazai talpnyaló egyházi főméltóságok megoldják a felkenést, a népnek elég ennyi, csak a Dunán történjen.
  7. Indulhat a megbélyegzés és kiközösítés (elüldözés) pártállásra, faji hovatartozásra, vallásra, bármi másra tekintettel annak érdekében, hogy tisztán lássa ország-világ, a magyar a legtisztább, a legerkölcsösebb és a legtökéletesebb, legbiblikusabb nép Európa szívében, ha már a többiek mind elfajzottak, erkölcstelenek, összességében undorító, szóra sem érdemes férgek.
  8. A királyság rövid idő alatt törpenemzetté válik ötmillió nyugdíjassal, közszolgával és közmunkással meg néhány tízezer haverral.
  9. A lakosság harminc életév feletti része pedig beletörődhet, diktatúrában született és diktatúrában is fog meghalni. Mert magyar és mert megérdemeli...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.