2017. július 15., szombat

AZ ALKOTÓ MEGPIHEN?

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Budácsik Lajos
2017.07.15.


Bármi is történt, ne gondolja senki, hogy a sorosozásnak vége van. Biztos vagyok abban, hogy már dolgoznak a Fidesz műhelyeiben az újabb Soros elleni támadáson. A nagyfőnök most sütkérezik egy kicsit Katinkáék fényében. A vizes világbajnokság saját nagyságának emlékműve is. A mi pénzünkből.

A kormány leszedeti a Soros Györgyöt gyalázó plakátokat. A miniszterelnök szerint sikeres volt a kampány, elérte a célját. Teljes győzelemről beszél, ugyanakkor azt látná jónak, ha a vizes világbajnokság résztvevői már nem találkoznának a plakát-rengeteggel.

A Fidesz kormány 5,7 milliárdot dobott ki erre a gyűlöletkeltő, az emberek legalantasabb ösztöneire rájátszó kampányra. Óriási feszültségeket gerjesztve osztotta meg még jobban a magyar embereket.

Nem tudom, mit ért „teljes győzelmen” a kormányfő. Talán csak azt nem, hogy ismét betettek egy kis „aprót” a haverok zsebébe? Az egyik csókos cég vezetője a tegnap esti Egyenes beszédben nem is akarta érteni a haszon visszaosztásáról szóló kérdést. Naiv ábrázatot vágva, kijelentette: ilyennel még nem találkozott. Mondta ezt bele a pofánkba az a milliárdos, aki a jó szomszédjának köszönhetően, az utóbbi időben sorra nyerte el a zsírosabbnál zsírosabb állami megbízásokat. Úgy hallani, hogy elszámolási viták miatt, a Soros-kampányt már nem a cégétől rendelték meg. Aki nem tartja be a játékszabályokat, azt gyorsan fenékbe billenthetik. A családban szigorú szabályok uralkodnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.