2017. július 8., szombat

AZ EGYÉLŐISTEN NEM VÁR SEM ELISMERÉST, SEM KÖSZÖNETET. HOGY MI VAN?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY, VIBRÁTOR BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.07.08.


Jó reggelt, friss levegőt, csicsergést, hétvégét, mókát és kacagást! Szombatot tartunk, és mivel tegnap már nem volt alkalmam szembesülni azzal, hogy az ország élén álló, miniszterelnöknek nevezett ember még annál is cinikusabb szarrágó, mint gondoltam. Ezért aztán most is sikerült meglepődnöm. Még mindig képes vagyok erre az életérzésre, pedig már minden árkon és bokron túl vagyunk. Szóval az van, hogy Viktor Viktorovics válaszolt a sorosozás leállítását kérő Mazsihisz-elnöknek, Heisler Andrásnak, aki szerint a kampány alkalmas mindenféle, egyebek mellett antiszemita indulatok keltésére.

Ezeréves kultúra, megvédés, tolerancia, vallási türelem, nemzeti sokszínűség, európai jog versus migráció-mindmeghalunk. Mondjuk, azt nem tudom, hogy a nemzeti sokszínűség hogy került ebbe a felsorolásba, de mindegy is. Aztán jön a magyar ember nagy többségére való hivatkozás (értsd: 20% = 99%) meg a jelenünk és a jövőnk. Megvédjük, magyar emberek, biztonság, eredmények. A magyar választók által felruházott miniszterelnökként felelősségem, hogy MEGVÉDJEM bla-bla.

Aki vagyonát, hatalmát, befolyását, az általa pénzelt NGO-k hálózatát arra használja, hogy Magyarországra és az Európai Unióba milliószámra telepítsen migránsokat, az a mi közös jövőnket éli fel. Soros György milliárdos spekuláns számtalanszor nyilvánvalóvá tette, hogy ő pontosan ezt akarja. (…) Aki Magyarország biztonságára tör, azzal szemben mi származásra, vallási hovatartozásra, vagyoni állapotra való tekintet nélkül érvényesítjük a magyar állam politikai és jogi erejét.

Az, hogy telekúrták az országot Soros plakátokkal, hogy a villamoson már taposni is lehet Soros arcképén, mert padlómatricák formájában is elhelyezték őket (Lázár szerint ez az a kampány, ami NEM Soros személye ellen irányul) fasz se tudja milyen jogi erő érvényesítése, de hát a fogalmatlan sufnijogásztól nem is várható más, mint a híveinek címzett fogalmatlankodás. A Heislernek írt levél befejezés viszont egészen káprázatos, majdhogynem kitüntetésre érdemes:


Az illegális migráció ellen folytatott küzdelmünkért sem köszönetet, sem elismerést nem várok, de az Önök közösségétől egy kis segítség azért jól jönne.

Értjük? A küzdelmükért ő nem vár köszönetet (egyes szám, első személy) … azt a kurva… Van ott bőr, egy rinocérosz csorda is bőgve rohanna szanaszét szégyenében. Pedig már azt hittem, hogy azért, amit nyolcadik éve művel még hálásnak is kellene lenni. A picsába, abba...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.