2017. július 20., csütörtök

AZ ÉJSZAKÁS NŐVÉR NAPI JELENTÉSE!

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Havasi Gyopár
2017.07.19.


Tisztelt kórházfenntartó őnagysága! Tessék kiválogatni mi a rendkívüli, mit írjak a jelentésbe? Szóval, az éjszaka folyamán intézményünk akut osztályán az alábbi események zajlottak:

Nem is tudom hol kezdjem...

Miska bácsi már akkor is gyanús volt, mikor átvettem az osztályt, de miután fél nyolckor anyaszült mezítelenre vetkőzve megjelent a női kórteremben és be akart feküdni Gizi néni mellé, sikoltozni kezdtek a nőbetegek. Tudtam hogy ezt majd jelentenem kell, mivel Gizi néni összecsomagolt és azt mondta, Ő gyógyulni jött ide nem megőrülni, úgyhogy hazamegy.

Próbáltam nyugtatgatni, de nem nagyon volt rá időm, mert közben Pali bácsi lélekszakadva rohant, hogy nővérke jöjjön gyorsan, Géza bácsi konyhakéssel el akarja vágni a perfusor (infúziós szerelék) vezetékét.

Futottam ahogy csak tudtam, rohanás közben a szemem sarkából láttam, hogy Kati néni keze és szája csokis, amit nem értettem mert nem volt neki csokija, de nem értem rá most ezen agyalni. Megszereztem Géza bácsitól a kést és elkoboztam - felcímkéztem, kié, hol fekszik stb...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.