2017. július 14., péntek

BLOGGEREKRŐL ÉS POLITIKUSOKRÓL EGY KOMMENT APROPÓJÁN

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.07.14.


Nem a tükröt kell összetörni, hanem a bele sem tekintő majmok pofáját, akik el vannak foglalva azzal, hogy a banánraktár küszöbén ülhessenek, még ha a kulcsát nem is tudják megszerezni.
A blogger hatása meg ritkán direkt, ha az lenne, Bartus Laci már kirobbantotta volna a világforradalmat.
De ha az olvasók egy részének gondolkodásában el lehet érni egy olyan apró változást, hogy meg tudják különböztetni a lényeges kérdéseket a lényegtelenektől, ha el tudják hinni, hogy ma az első dolog az állam megszabadítása a bűnözőktől, és csak utána érdemes hozzáfogni a társadalmi problémák orvoslásához, akkor majd ők kényszerítik a politikusaikat, hogy hasonló értékrendet kövessenek.
Túlbecsülöd, kedves KCsJ a blogger szerepét, a választó nem a bloggerek miatt fogja elmellőzni a szavazást, hanem azért, mert amit a mi oldalunkon lát, az nem felelős politikusok céltudatos gyülekezete, hanem egy verekedő-veszekedő majomcsorda, amelyik még a felelős politikust is lehúzza a maga színvonalára.
Nem vagyok vátesz, egérszürke blogger vagyok, akinek azért van határozott véleménye a dolgok folyásáról, és látja a rengeteg ostobaságot, melléfogást és töketlenkedést, amivel a munkátokat végzitek, nem mellesleg pénzért - ha mint gyanítom, egy párt propagandistájaként keresed nehéz kenyered.
Köszönöm iránymutatásod teendőim tekintetében, de – sajnos - nem értünk egyet, mert te a nyakamba akarod varrni azt a felelősséget, melyet a pártoknak és vezető politikusaiknak kellene viselni, meg hát a rájuk vonatkozó mértékben az őket segítő apparátusoknak is.
Abban reménykedem, hogy az olvasóm tőlem kap egy lehetőséget arra, hogy ne csak a ti olvasatotokban és főként ne Orbán olvasatában értelmezze a világot, én ehhez kívánok hozzájárulni.

Nem egyszerű ma a politikai élet, nem egyszerű értelmezni a folyamatokat, de nem is lehetetlen, csak le kell hámozni a politikáról a matyómintákat meg a ciramirát.
Csak az érdekeket kell nézni, de azokat nagyon.
És a tetteket kell nézni, mint ezt maga a Vezér is ajánlotta külföldi kritikusainak, nem azt, amit a politikus mond.
Ez az én feladatom is, és a többi bloggeré is ez lenne.
A politika nem a hit gyülekezete, még ha a Hit Gyülekezete bele is ártotta magát, de hát ez az egyházak régi hobbija, nem igaz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.