2017. július 5., szerda

BOCSÁNAT!

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.07.04.


Szóval az történt, hogy elkezdtem írni a posztot, a kacagó sátán lett volna a címe, és a gyűlöletkeltés meg a gyűlölet lett volna a témája.
Közben megjött az unokám, abbahagytam, majd mikor lehetett belekezdtem másodszor is, de nem a már megkezdett posztot folytattam, hanem újrakezdtem az egészet.
Megírtam, hogy ami Sorossal kapcsolatban folyik, az maga a vegytiszta antiszemitizmus, hogy a hívószavak ugyanazok, mint nyolcvan évvel ezelőtt, és hogy a Der Stürmer régen halott szerkesztői bámatosan forognak a sírjukban, hiszen még ők sem tudtak volna hatékonyabb antiszemita kampányt folytatni, mint Orbánék.
És, hogy vak, aki nem látja, hogy Orbán nyílegyenesen tart a nácizmus felé, mindössze az a különbség, hogy Hitler fajelméleti alapon támadta a zsidókat, míg Orbán haszonelvi alapon teszi ugyanezt, hogy ameddig a nép a zsidókkal, migránsokkal, cigányokkal, vöröshajúakkal és biciklistákkal van elfoglalva, addig ő és bandája háborítatlanul fosztogathasson.
Arról is írtam, hogy ennek a szociopatának mindegy, ki ellen kelt gyűlöletet, csak legyen egy csoport, melyet gyűlölni kell, mert ez a szerencsétlen csak ebben a közegben érzi jól magát, és, hogy az ember hányingert kap, mint a zuhanó liftben, ha belegondol, hogy nem egészen harminc év alatt hova jutottunk.
Hogy annak idején kiröhögtük Rákosi brosúráit, ma meg úgy olvashatjuk ezeket, mint Nostrodamus jóslatait, és csodálkozhatunk, hogy jé, hát tényleg, valóban az történik, mint amit a golyófejű vátesz megjövendölt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.