2017. július 30., vasárnap

DUPLÁN SEMMI, FOGD MEG JÓL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.07.29.

Akár kánikula van, akár nincs, az élet nem áll meg. Egy kis spéttel ugyan, de reagált Vona Gábor Facebook posztjára a kormány házi nyugdíjas szervezete. Mutatom.

Az Idősek Tanácsa tagjai megdöbbenéssel olvasták Vona Gábornak, a Jobbik elnökének kijelentéseit a szerinte “manipulált” nyugdíjasokról.

Az idősek, a nyugdíjasok nevében visszautasítjuk a beszéd minden elemét, mert megkérdőjelezi a nyugdíjasok személyes értékválasztásának képességét, s azt sugallja, hogy a történelem számos nehéz korszakát átélt emberek a saját megélt tapasztalataikat mellőzve befolyásolható, személytelen, döntésképtelen tömeget alkotnak.


Nem fogom én védeni Vonát és a felháborodás joga megillet mindenkit. Igaz ugyan, hogy a közlemény szerzőjének véleményére nem adnék sokat, mert aki nem képes megkülönböztetni egy posztot egy beszédtől, az nem biztos, hogy nem befolyásolható könnyedén. De ez csak az én véleményem.

Az is mai hír, hogy a liberálisok innentől kezdve fel is köthetik magukat, mert kétszer lesz családi pótlék, a kormány végtelen jóságának köszönhetően. Szeptemberben meg nem lesz egyszer sem, de majd arról nem beszélünk. Amúgy jelezném a nagyon okos médiamelósoknak, hogy amennyiben mondjuk G. Fodor, Vajna, Habony, vagy Mészáros Lölö augusztusban utalja nekik a következő havi fizetésüket, szeptemberben viszont értelemszerűen nem utal, akkor ők nem dupla fizetést kapnak. Ha tévednék, bocsi...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.