2017. július 7., péntek

EBBEN AZ ORSZÁGBAN MINDEN EGYES NAP EGY ROHADT ERŐPRÓBA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.07.07.


...Az egészen biztos, hogy erőpróba, baszki, ebbe beletenyereltél, öcsém! Ebben az országban minden egyes kibaszott nap egy erőpróba, különösen azóta, amióta kétharmados felhatalmazással másodszor rászabadultál az országra és legtöbbször a megkérdezésünk nélkül kényszerítetted ránk ezeket a szájbakúrt erőpróbákat (a magánnyugdíjvagyon ellopásától a Matolcsy-Mészáros-Vajna-félék törvényesített korrupción alapuló harácsolásáig; az ötszörösen túlárazott vizes vébéig). Egyiket a másik után.

Amióta ez bekövetkezett, egyéb sincs, mint hogy a magyar és az uniós állampolgárok által befizetett adókról rendre kiderül, hogy a családtagjaid, a strómanjaid, a folyton éhes holdudvarod fontosabb és jelentéktelenebb oszlopai kamionszámra tüntetik el azokat.

Ha kormányzásnak jóindulattal sem nevezhető ámokfutásod mindent elhomályosító, gyakorlatilag egyetlen alapvetésévé vált, hogy Soros tervét hajtják végre Brüsszelben, és ezt mindenáron neked fél kézzel meg kell akadályoznod; ha semmi más cél nem vezérel – miután számodra is egyre világosabb, hogy soha nem leszel Európa erős vezetője -, mint hogy aláásd, szétverd az Uniót és a hulláján örömtáncot lejts, hogy megbosszuld a múltat, s jövendőt, mégis 
  • mi a faszt keres Brüsszel pénze megint Tiborcz Pityu nevű eleddig egyetlen vejed számláján?
  • mi a gyászt keres Brüsszel pénze az édesjóapád számláján, aki folyamatosan állami közbeszerzések elől nem tud félreállni?
  • mi a búbánatos eget keres Mészáros-Garancsi-stb számláin az a brüsszeli pénz, amelytől rendre elesnek azok a magyar vállalkozások, amelyek nem visszacsorgatnák az alkotmányos költséget, hanem fejlesztenének, és pörgetnék a gazdaságot?
És vajon mekkora geciség kell ahhoz, hogy arra hivatkozva zárjatok be a ti hibátokból penetráns módon működő, fogyatékkal élőkről gondoskodni hivatott intézményeket, hogy a Soros tervét végrehajtani akaró csicska Brüsszel nem ad rá pénzt?

Faszba, Orbán! Nyűg neked ez az egész európaiság. Nekünk meg közben lassan a sünt szarás megpróbáltatásaival ér fel, hogy belegondoljunk: egy nem migrációs célpontként számon tartott, pucér seggű kelet-európai kisállamban, ahol a felső tízezer és a középosztály közé kráternyi szakadékot ásott a nemzeti-keresztény harácsolás kormánya, az egyes szám első személyben elszabadult miniszterelnök számára minden megszűnt létezni, csak Soros, Brüsszel és a migráció maradt.

Mindegy egyes napon baromi nagy erőpróba vagy számunkra, te hazug erkölcsi pöcegödör. A rögeszméiddel, a stratégiai amnéziáddal, amellyel minket is amnéziás félkegyelműeknek nézel. Sebaj. Miután az előre lezsírozott kérdésekre való tekintettel hétről-hétre tendenciózusan nem vagy hajlandó a totálkáros egészségüggyel, a nemzet jövőjét komolyan veszélybe sodró, katasztrofális oktatással, az általatok elüldözött, kivándorolt magyarokkal (minden 15. gyerek külföldön születik meg!), az ostobaságokkal, hazugságokkal idomított, lelki-szellemi nyomorba taszított, fanatizált közvélemény állapotával, a nemzet szándékos kirablásával és a pereputtyod legalizált, egyébként korrupt zsírosodásával foglalkozni, válaszokat adni, a magunk szerény eszközeivel teszünk róla, hogy leginkább arról legyen szó, amiről te megúszásilag kussolsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.