2017. július 11., kedd

ENNÉL MÉG A FÁSY FAMÍLIA NYOMATÁSA IS ÉRTELMESEBB, HITELESEBB LETT VOLNA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.07.10.



Nem számít nemi erőszaknak, ha egy nő nincs az eszméleténél – ezt nyilatkozta mintegy öt évvel ezelőtt amerikaiul az a világhírű CeeLo Green, aki – miután kiderült, hogy objektív egészségügyi okokból Sandé nem Emeli(ismeretlen zseni szójátéka) a 2017-es budapesti vizes világbajnokság köztudottan csillagos eget rugdosó színvonalát – beugrott kitölteni az űrt. Ha nincs ló, jó lesz CeeLo is alapon.

Az, hogy én nem ismerem a Crazy és a Fuck you! című slágerek ötszörös Grammy-díjas előadóját, nyilván nem őt minősíti, hanem kizárólag engem. Mondhatnám azt is, hogy a zenéjén nőttem fel, de minek forgassam a szemeimet megélhetésileg? Vegyem el a KDNP munkáját?

Szóval adott az említett művész úr, akinek többször volt már szerencséje összetűzésbe kerülni a törvénnyel. Aki szerint tehát randi után eszméletlen nőket szexuálisan zaklatni, tök rendben van: úgysem tudnak magukról, tehát akár meg is lehet erőszakolni őket, nem ügy. És akit egy drogbirtoklásos ügy miatt 2014-ben három év próbaidőre bocsátottak. (Drogos Juhász, mi? Az.)

Bár még a franc se tudja, hogy elkészül-e időre a pofátlan geci módon elszabadult költségvetés mellett (24, 500 milliárdról indult a kormányzati blöffölés 2015 márciusában, néhány nappal a megnyitó előtt tartunk 103,434 milliárdnál) minden bizbasz, aminek a kezdés időpontjáig el kell készülnie, de most kivételesen hagyjuk az arcbőrt pirító túlárazást, káoszt és fejetlenséget.

Ahelyett, hogy most megpróbálnánk megválaszolni azt a költői kérdést, vajon minek tudható be, hogy a vizes vébére kiírt közbeszerzések mintegy háromnegyedét Orbánhoz közel álló strómanok üzletemberek húzták be, hogy vajon mi a büdös franc került több mint száz milliárdba (összehasonlításképpen: a 2013-as, Barcelonában rendezett úszó-világbajnokság költségvetése 25 millió euró volt, igaz ők soha nem beszéltek 6 milliárd potenciális nézőről, megelégedtek az 520 millióval), beszéljünk a szájbakúrt ünnepélyes megnyitó rendezvényről...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.