2017. július 17., hétfő

FEJEZZÉTEK BE, ELÉG VOLT!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.07.16.


...Elegem is van belőle, de leginkább az igazságérzetemet bántja, hogy sűrű sóhajtozások, rinyálások és öklendező, fanyalgó balliberálisozások közepette megint elvitatják tőlem, a másiktól, a harmadiktól, a nem hurrámédiától, a tetszőleges ellenzéki párt akármelyik képviselőjétől azt a jogot, hogy felháborodjon, amikor azt látja, hogy az ég alját is szétlopják.

Hogy szóvá tegyem, hogy minimum ötszörösére drágult az egész szájbakúrt nemzeti büszkeségünk. Hogy érdekes módon megint a legtöbb közbeszerzést Orbán és a Fidesz holdudvara kaparintotta meg. Hogy tök véletlenül a Matolcsy família árulhatja exkluzívban a sört, hogy a Vajna pereputty feltűnése nélkül ez sem lett volna elképzelhető. Hogy a beruházások egy része nem készült el időre. Hogy ami elkészült, annak egy részéről már a start előtt kiderült, hogy selejtes. Hogy nincs gazdasági koncepció, megtérülési remény, csak a bosszú. Hogy egy silányabb nyári olimpia árából rendeztek nagyszabású, soha nem látott f@szverést. Mert a nyers bosszú a legédesebb: ha nem sikerült olimpiát rendezniük, erről húzták le az összes bőrt és még eggyel többet is.

És akkor jön az önérzetes közpénzmédia és kikéri magának. És jön a vallásától és nemzetiségétől megrészegült szalagmunkás, vagy random öntudatára ébredt vadbarom, és kezdődik megint a magyar, nem magyar, ki a magyar, ki a nem magyar típusú árokásás. Megint egyetlen vezérmotívum hatja át az egész pártközpontból irányított agymosást: az ország egyenlő a Fidesz-kormánnyal. Az összes magyar ember egyenlő a Fidesz-kormánnyal. Aki meg nem egyenlő a Fidesz kormánnyal, az nem magyar, ellenben az a célja, hogy az összes többi magyar embert és az országot lejárassa.

Halász Gyávaszemélyeskedő János, valamilyen szócipelő vinnyogásának dallamára rezonálnak túlfizetették, aki szerint:

Nincs a világon még egy olyan ország, ahol az ellenzék a saját országa sikertelenségére játszana, és egy ilyen nemzetközi esemény ellen ágálna.

Fejezzétek be, elég volt! Elég volt a hazug, torz, hamis magas cén kesergő óbégatásotokból, amely szerint a veletek egyet nem értők magyarságának megkérdőjelezése mindenre válasz. Aki szerint nem normális, hogy egy ugrótornyot 18-szorosan áraznak túl és a kivitelezésére kizárólag a miniszterelnök vejének üzleti partnerét találják alkalmasnak, az utálja a magyarokat. Aki szerint méltatlan, hogy korábbi világ- és olimpiai bajnokokainkat megalázzák, vagy aki megírja, hogy a győzelmi nyilatkozatokkal szemben a milliárdos beruházások egyike-másika mostanra sem készült el, az álhíreket gyárt és hergel. Aki nyilvánosságra hozza, hogy nem tudott kerekesszékeseknek szóló jegyet venni a vízilabda-döntőre, az direkt negatív fényben akarja feltüntetni az országot, az alávaló és azt szeretné, ha Magyarországon röhögne a világ.

Azt hiszitek, hogy a végtelenségig lehet ezt csinálni. Hogy ilyen sérelmi kommunikációs húzásokkal el lehet terelni a figyelmet arról, hogy hányszor loptátok el ennek a vébének az árát. Pedig az van, hogy mindennek semmi köze a magyarsághoz, a nemzeti büszkeséghez, ahhoz, hogy szerintetek ki a magyar és ki nem. Ennek ahhoz a moralitáshoz van/lenne köze, amit ti hírből sem ismertek. A kutya nem drukkol a vébé ellen, a magyarok ellen, az ország ellen, a sportolóink sikerei ellen. A mocskos, aljadék maffiakormányzásotok ellen viszont akkor is kötelessége minden jóérzésű embernek tiltakozni, ha kilencvenhatodszorra is kitagadjátok őket a nemzetből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.