2017. július 30., vasárnap

FIDESZES ÉSZJÁRÁS - HA NINCS KÖZPÉNZ, NEM LEHET FESZTIVÁLT RENDEZNI

ZÁRÓJEL BLOG
Szerző: Mátrai Anna
2017.07.29.


A Fidesz gyerektagozatában – Fidelitas – hatalmas értetlenséget váltott ki, hogy ha nincs tetemes mennyiségű közpénz, akkor hogyan tud fesztivált rendezni. Ez jó hír, mert, ha elapad a csap, nekik annyi.

Nincs közpénz, nincs rendezvény

A Nyitás Fesztivál nagyjából 23 millió forintba került – írta meg a Momentum, azután, hogy a Fidelitas a honlapján követelte a rendezés költségeinek nyilvánosságra hozatalát.

„A teljes transzparencia mellett és a túlzott költések ellen kardoskodó Momentum Mozgalom egy egész nemzettől vette el az Olimpia megrendezésének álmát, arra hivatkozva, hogy ennek ára túl magasra szökhet, saját bulijára mégsem sajnált milliókat elszórni. Követeljük, számoljanak el.”

A Momentum válaszában megírta, hogy a fesztivál veszteséges volt.

A bevétel 11 millió forintot tett ki. A Momentum 12 millió forintot költött saját forrásból. – írta az Index.

Jobban tennék a fideszes fiatalok, ha utána járnának annak, hogy miként lehet számolatlan közpénz felhasználása nélkül létrehozni eseményeket, ugyanis eljöhet az az idő, amikor elapad a csap, és akkor ott állnak majd még butábban, hogy hogyan tovább.

A Fidelitas honlapján nyoma sincs az általuk számon kért transzparenciának: így nem tudni, mennyiből gazdálkodnak, és mire fordítják a támogatást, amit az anyapárttól és tőlünk, adófizetőktől bezsebelnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.