2017. július 7., péntek

FORRÓ ŐSZ - POLGÁRHÁBORÚS PSZICHÓZISSAL

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Vasvári G. Pál
2017.07.06. 


Bajszanagy, a Ház mestere a parlamenti lépcsőházzal még csak elboldogul, de az épületen kívül, a valódi társadalmi susnyásban könnyen eltéved. Nem is lep meg, ha őszre ellenzéki-sorosista nyílt támadásokat vizionál, pánikol. Arról, hogy miért is teszi, volna épp egy konteóm. Hacsak tényleg nem tud már előre valamit…

Szóval, szerinte „leplezetlen koalíció jöhet létre a magyarországi ellenzék és a Soros -féle szervezetek között, hogy utóbbiak a demokrácia intézményrendszere elleni nyílt támadásokkal, utcai zavargásokkal gerjesszenek hangulatot a választások előtt” – jelentette ki. „Megpróbálnak majd egy olyan hangulatot kialakítani, amiben mindent fölülír a polgárháborús pszichózis” – mondta kéretlen váteszként.

Kövér szerint az ellenzék így akarja majd elterelni a figyelmet saját alkalmatlanságáról, s ezt a „piszkos munkát” a Soros -féle szervezetek aktivistáival végezteti el.

No, akkor sorjában:

Leplezetelen koalíció jöhet létre az ellenzék és a civilek – kövéri terminológia szerint „Soros -féle szervezetek” – között.

Nem jöhet. Már régen létrejött. A Fidesz-KDNP – s személy szerint Orbán Viktor – vezérelte NER hozta össze. Kétharmados, egész pályás letámadással, alaptörvénykezéssel, államfői schmitteléssel-áderezéssel, ügyészségi és alkotmánybírósági nyomulással, féktelenítéssel, ellensúlytalanítással, egynapos törvénykezéssel, irdatlan és „törvényesen korrupt” családi meg vazallusi gyarapodással, brutális nemzeti oktatási, egészségügyi, szociálpolitikai leépítéssel, a stadionépítés vs. fociszínvonal egyensúly felborításával, a fátlansíkra kövezett főváros programmal, füstölő-égő BKV-val, rezsiharccal, sasos-gábrieles és horthys emlékezetpolitikával, idegengyűlölet-kampányokkal, nemzeti konzultációkkal, internetadós, CEU-letámadás civil ellenes kirohanásokkal – hadd ne soroljam az „emúthétév diadalmas győzelmeit”. (Köztük a kövéri sajtókitiltó és ellenzékbüntető parlamentieket)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.