2017. július 5., szerda

GAZOL A FELCSÚTI KÖZMUNKÁS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.07.05.


Lépten-nyomon bizonyítja a mi Szemünk Fénye, hogy az egyetemen ráragadt máz lekopott róla, és maradt, aki volt, egy felcsúti tahó, akit meg kellene hosszabbítani Lovasberényig. A legutóbbi díjnyertes felvételen, amelyen a Vígadó előtt gazol, ékesen jelenik meg igazi énje.

A felvételen egy pályatévesztett felcsúti közmunkást láthatunk, akinek a természetében van a kétkezi falusi munka, éppen csak Röfi hiányzik mellőle. Ez az ő világa, ezzel azonos, s nem is lenne semmi baj, ha ez a disznópörzsölő, gazoló kocsmában nótázó téesz-munkás maradt volna ott, ahova való. Lenne a Felcsút szertárosa a járási bajnokságban, és dolgozna a réten.

A felvétel mindent elárul a felcsúti közmunkás igazi énjéről: akkor tépi a gazt, amikor látja, hogy figyelik. Sunyi módon bedobná a csatornába, de eszébe jut, hogy figyelik, ezért gyorsan összegyűri, és kis híján zsebre vágja, ahogy Felcsúton csinálná, ha látja a főnök. Orbán olyan diktátor, mint a többi: a legalja népségből való. Olyan, mint egy csaló közmunkás, akit még a többiek is utálnak.

Ezek azok, akik mindent tudnak a világról, hogy a zsidók miatt van minden, meg a magukat megjátszó értelmiség miatt. Ezek azok, akik nem tudnak úgy elmenni valami mellett, hogy meg ne rángatnák, le van-e csavarozva vagy betonozva. Ha nincs, azonnal elviszik. Ezek a kocsma nagyszájú mindenttudói, akik tudják, mit kéne, ha ők lennének a miniszterek.

Ezek tudják, hogy a sok iskola fölösleges, attól még senki okosabb nem lett, csak nagyképű, megjátsszák az eszüket, de nem tudnak semmit. A magyar embernek van gógyija anélkül is. Ők tudják, hogy a demokrácia csak szemfényvesztés, a zsidóknak való, hogy elvegyék a magyar embertől, amit a rendes magyar ember ellophatna...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.