2017. július 13., csütörtök

HA SOROSNAK ETTŐL NEM MÚLIK EL A RÖHÖGŐGÖRCSE, AKKOR SEMMITŐL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.07.12.


Hát mit gondoltak a hazaáruló-mocskosrohadt-migránssimogató-sorosbérenc-görény libsik? Hogy azok a nevetőgyuribás plakátok az idők végezetéig kint maradnak? Hát nem. Most, hogy a vén patásördög meg is köszönte a plakáttépkedő nemmagyaroknak, hogy lemardostak néhányat a gyönyörű bugyikék izék közül, amelyeken az ő nevető feje volt, éppen ideje volt lépni a propagandagépezetnek: kuss, és coki legyen, mi így szállunk le a bicikliről.

Direkt így akartuk! A hülyebarmok arra se emlékeznek, ami tegnap volt – egyáltalán nem minden alap nélküli feltevésből kiindulva a Rogán-féle Kormányzati Félretájékoztatási Propagandaközpont (miután arra természetesen nem válaszoltak, hogy a miniszternek álcázott bűnöző mibű rázta a rongyot Rómában) benyögte, mert következménye ennek is nulla a köbön: eleve így tervezték.

Az eleve eltervezett menetrend szerint a lakosság alig 20%-át érdeklő nemzeti inzultációs utókampány éppen pont fix július 15-én zárul, ezért leszedik a plakátokat. És ha már hirtelen visszavonulót fújva vinnyogtak egy sort, elvetemült gazemberék újra sikeresnek és abszolút rekordnak nevezték azt a konzultációt, ami az ország 80%-át nem érdekelte. Ennél csak az szánalmasabb, hogy el is magyarázták, miért kúrták tele az országot Soros fejével: mert a konzultáció témáiban a kormány elhúzódó vitákra számít, mindenekelőtt a bevándorlás kérdésében. Tehát ne Soros nevessen nem tudjuk, minek a végén. Jó, rendben.

Azt mondja a polgárháborút vizionáló és lebetető két lábon járó korrupció által irányított sóhivatal és közpénzelégető intézet:

Értjük, hogy Soros Györgynek és embereinek ez nem tetszik, de el kell fogadniuk, hogy akik a konzultációban részt vettek, azoknak meg Soros György politikája nem tetszik. A milliárdos tervei ugyanis veszélyeztetik Magyarország biztonságát. Tegnap szóvivője is nyíltan bevallotta, hogy évente migránsok százezreit akarja Európába hozni. A magyarok eddig három alkalommal, két konzultáción és egy népszavazáson mondtak nemet ezekre a veszélyes tervekre.

Jól van, Rogán, leülhetsz, ügyes voltál! Megint. Az érvénytelen népszavazáson, a társadalom elsöprő többségét (80%>20%) nem érdeklő, konzultációnak álcázott gennyes monológotokon, meg a röpke pár hónap alatt elkúrt 13 milliárdos környezetszennyezéseteken kívül nemigen van mit felmutatnotok. Hát akkor Soros...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.