2017. július 8., szombat

HABONY-ORSZÁG MAGYARORSZÁG ELLEN

EGY BLOG ÉS KÉSZ
Szerző: Kész Zoltán
2017.07.08.



Többen kérdezik tőlem, hogy miként kell legyőzni a Fideszt, sőt, azt is, hogy le lehet-e győzni őket egyáltalán? Ilyenkor nekem az jut eszembe, hogy amikor nagy ellenszélben, több mint két évvel ezelőtt a veszprémiekkel és a Veszprém környéki falvak lakóival legyőztük a Fideszt, a töltött bukta igencsak megfeküdte Orbán Viktor gyomrát.

Miniszterelnök urunk nagy kinyilatkoztatást tartott éppen a jól megszűrt hallgatósága előtt az otthonos és elmaradhatatlan kordonjai árnyékában, és azt a roppant eredeti viccet sütötte el velem kapcsolatban, hogy a győzelmem "kész vicc".




Tapsgép nélkül is derült a szolgahad, pont mint amikor trafikot, földet meg belvárosi háztömböt osztanak.

De hát ez előre megírt, kényszeres poénkodás volt, mert nem mosolygott, hanem dacosan összeszorította a száját. Azt mondják, akik ismerik, hogy ilyenkor rendszerint nem örül. Mert hát bizony nem ő nevetett az időközi választás végén. Szóval igenis le lehet törölni az arcukról azt a jellegzetes, "bármit megtehetek"-féle önelégült vigyort, akár országosan is. Mi a győzelem titka? Beszéljünk őszintén.

Az elmúlt hét évben a legtöbbet a kormány tette azért, hogy elzavarják. Az a központosító, mindent ellopó, kirekesztő, szolgaságra építő torz rendszer, amely putyini mintára építi a haverok birodalmát, demokráciában zsákutca. Mert bár Orbán Viktor körül számításból, vakságból vagy érdekből vannak kb. kétmillióan, ez töredéke a magyarságnak. Ráadásul a miniszterelnök jól láthatóan csak velük foglalkozik, lenézi, talán meg is veti a Habony-országon kívüli Magyarország polgárait.

Minden felmérés bizonyítja: Magyarország nagyobb Habony-országnál. Hárommilliónál is többen vannak azok, akik más pártot preferálnak a kétmilliós Fidesz-táborral szemben. Többen vannak, akik kormányváltást szeretnének, mint akik a kormány maradását. Ezeknek a választóknak - legyenek bár MSZP-sek, jobbikosok vagy bármely más alakulat támogatói - nem egymással, hanem a Fidesszel van bajuk. Orbán Viktor a közös ellenfél.

Ez azonban csak matematika, ami nem elég, mivel a többségi Magyarország tagjai nem a propagandával kiképzett droidhadsereg önálló gondolattal nem bíró katonái. Egy közös ellenfélnél több kell nekik: hitelesség, alázat, önfeláldozás, munka.

Van egy háromlépcsős teszt, amelyet el kell végeznünk ahhoz, hogy eljussunk Magyarország győzelméhez Habony-országgal szemben. Íme:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.