2017. július 18., kedd

HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ OSB LAPOK!

VÁSÁRHELYI MÁRIA BLOGJA
Szerző: Vásárhelyi Mária
2017.07.17.


Kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartás miatt vádat emelt a Fővárosi Főügyészség a Ligetvédők ellen, mert meg akarták akadályozni, hogy a Városliget területén megkezdjék az építési munkálatok, amelyek eredményeképpen Budapest legnagyobb közösségi parkjában évszázados fák sorát vágnák ki és drasztikusan csökkenne a zöldfelület.

A vádirat szerint a kihívóan erőszakos magatartást a területen elhelyezett OSB-lapok lökdösésével, taszigálásával rugdosásával valósították meg a Ligetvédők. Csoportosan elkövetett garázdasággal vádolják őket.

Ez ugyanaz az ügyészség, amely bűncselekmény hiányában nem emelt vádat azok ellen a Kopaszok ellen, akik erőszakosan megakadályozták az MSZP képviselőjét abban, hogy állampolgári jogaival élve népszavazási kezdeményezést nyújtson be a Nemzeti Választási Irodában a vasárnapi nyitvatartás ügyében.

Amint a Választási Iroda felvételei is bizonyítják, a kizárólag büntetett előéletű verőemberekből álló, Kopaszok nemcsak fenyegető jelenlétükkel, hanem fizikai erőszakkal - lökdösődés, mozgási szabadság korlátozása - is megakadályozták, hogy Nyakó István elsőként beadhassa népszavazási indítványát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.