2017. július 7., péntek

HOLLIK ISTVÁN A KÉT LÁBON JÁRÓ ZSIDÓLISTA

LENDVAI ILDIKÓ BLOGJA
Szerző: Lendvai Ildikó
2017.07.07.


A KDNP volt szóvivője: Hollik István a Soros-plakátok által keltett antiszemita indulatok kapcsán imígyen nyugtatja az érzékenykedőket:

Magyarország biztonságos hely a zsidók számára. Ő maga látta három hete a Kazinczy utcában autózva, hogy "két zsidó gyermek, egy fiú és egy lány vidáman sétálgatott", Négy következtetést vontam le. Az elsőért előre elnézést kérek, dehát...

1. Ez hülye.

2. A látvány megdöbbenthette, hiszen három hete őrzi az emlékét. Tényleg. Milyen furcsa. Csak úgy sétálgatnak, pláne vidáman. Nálunk, Magyarországon. Biztos, hogy ez rendjén van? Még jó, hogy autóval ment, a szafariban is csak úgy szabad.

3. Országunk eszerint mindig is roppant biztonságos hely volt a zsidók számára, hiszen speciel a Kazinczy utcában 1944-ben is lehetett zsidó gyermekeket látni, ha nem is vidáman. Itt volt t.i. a gettó.

4. Hollik István a két lábon járó zsidólista. Nem kell itt összeírás, sárga csillag, nagyszülők keresztlevele, elég, ha Hollik folyamatosan autózik a városban, és megjegyzi, ki a zsidó. Micsoda spórolás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.