2017. július 28., péntek

ÍGÉRET MÁR VAN, MOZGÁSTÉR VISZONT ALIG AZ ÚJ REZSICSÖKKENTÉSHEZ


HVG ONLINE - VÁLLALKOZÁS
Szerző: Szabó M. István
2017.07.28.


Az állami közműcég feje egy minapi interjúban jelezte ugyan: egészpályás letámadásba kezd a rezsifronton, csakhogy ez még midig nem elég a tavaly beígért rezsicsökkentés 2.0-hoz. Valóban lehetne olcsóbb is az áram, de az nem mellékes, mit szólnak ehhez például Pakson.

Új rezsiharc veszi kezdetét – üzente Kóbor György, az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt.-ről alig egy hónapja NKM Nemzeti Közművek Zrt.-re átkeresztelt állami rezsiholding vezetője a Világgazdaságnak adott minapi interjúban. Az elnök-vezérigazgató nem árulta el, mikor, mennyivel és hogyan lenne olcsóbb a lakossági áram, de „újfajta rezsicsökkentést” ígért, és versenyt az áramszolgáltatók között – a fogyasztókért. Vagyis: értünk.

A tervek szerint hamarosan dönthetünk úgy, hogy akkor is az állami rezsicégben működő Démásztól kérjük a villanyszámlát - ha az Émász szolgáltatói területén, mondjuk Miskolcon vagy Sopronban élünk, ahol most az E.On az úr. Kóbor ígéri, olcsóbban fogja megszámítani. Jelenleg ilyet nem lehet, és a rezsiholding lehetőségeit végigvéve az optimizmus inkább kincstárinak tűnik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.