2017. július 11., kedd

ÍGY SZERETLEK, MAGYARORSZÁG!

ÁGOSTON LÁSZLÓ BLOGJA
Szerző: Ágoston László
2017.07.10.


A tavalyi évhez hasonlóan 2017-ben is meghirdettem: akinek nincs kivel kijönni a Budapest Pridera vagy aki eddig félt kinézni, jöjjön velem és szerezzen tapasztalatot arról, hogy mi is történik VALÓJÁBAN ilyenkor a körúton. A jelenlévő “első prideozókat” arra kértem, írják meg a személyes élményeiket 2-3 mondatban, amiket alább változtatás nélkül közreadok

A tavalyi évhez hasonlóan 2017-ben is meghirdettem: akinek nincs kivel kijönni a Budapest Pridera vagy aki eddig félt kinézni, jöjjön velem és szerezzen tapasztalatot arról, hogy mi is történik VALÓJÁBAN ilyenkor a körúton. A jelenlévő “első prideozókat” arra kértem, írják meg a személyes élményeiket 2-3 mondatban, amiket alább változtatás nélkül közreadok.

“Életem első Pride-ja. Te jó ég! Táncoltam az utcán! De hát én sehol sem táncolok! Az a fajta buli volt, ahol nem olvadt le az arcomról a mosoly. Sehol egy tangás pasi?! Láttam egy 5 fős csoportot, a srácok elég provokatív szerelésben vonultak. Aztán felfedeztem rajtuk a “Poland” feliratokat. Sajnos a Lánchídnál kidőltem a melegtől és megpihentem a Gresham Palota gyepén, így nem mentem végig. Azóta megnéztem egy 2 órás videót. Egy (!) fiatalt láttam, aki elveszítette a kapcsolatot a külvilággal. Jövőre, veletek, ugyanott.” (Mónika)

*“Bár olyannak mutatná a média, mint amilyen. Hihetetlen volt táncolni, mosolyogni, színesnek lenni. Jövőre ugyanitt.”- (Dóra)

“Végre nem morgó, nyavalygó, “szarazélet”ező ember tömegek között lehettem! Így szeretlek Magyarország, színesnek, mosolygósnak, táncolós-éneklősnek!!” (Edit)

“Életemben először mentem a Pridera tegnap, de nem bántam meg. Nagyon jó volt a hangulat, jól éreztem magam és semmilyen provokatív dolgot nem láttam :)” (Enikő)

“Üzenem minden aggódónak: Pride ide, Pride oda, senki nem fertőzött meg, nem lettem leszbikus.” (Mónika)

“Szuper volt, családostul, jó volt veletek és a többi fiatallal együtt táncolni az utcán. Remélem, jövőre megint többen leszünk.” (István)

“Óriási élmény volt végre nem morgós, “szarazélet”-ezős, nyavalygós, hanem vidám, mosolygós, éneklő-táncoló ember tömegek között lenni. Nem tudom mennyien voltunk…..? De kb 5%-ára mondanám hogy feszegette a húrt, talán kicsit megbotránkoztatóan nézett ki, esetleg viselkedett. Amennyit mondjuk a Ligetben is láttam már, 1-1 nagyobb rendezvényen.” Bővebben itt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.