2017. július 27., csütörtök

JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK VAJNA ANDRÁSNAK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.07.27.


Azt írja az újság – mármint az az újság, amelyik még újság funkcióját betölti és ellátja -, hogy Vajna András ’56-os menekült tulajdonába készül kerülni a Délmagyarország, a Kisalföld és a Bors nevű médiatermékeket kiadó Lapcom Kiadó Zrt. Vagyis ami nem Habonyárpád vitrines nemtanácsadó, vagy Mészároslölö disznószerelő médiacézár, esetleg ifjabb Matolcsy őstehetsége kezébe kerül, arra ott van a jó öreg parókakészítő.

Aki – mint tudjuk, Ámerikában megalapozott irigylésre méltó egzisztenciáját hátra hagyva – pusztán hazafias kötelességből tántorgott vissza Magyarországra. Hogy itt aztán minden idők legnemzetibb kormányának egyik legmegbízhatóbb strómanjaként segítse a haza felemelkedését.

Vagyis miután Lölö már 13 darab megyei lapot megkaparintott a Mediaworks révén, most újabb két megyei lapból, no meg a Bors című bulvármocsárból is a propaganda szennyvize fog ömleni bele az arcunkba. Nyilvánvaló, hogy Vajna papa áprilisban alapított cégén kívül más szóba sem jöhetett a rongyosra taposott magyar médiapiac (bár a piacot hagyjuk inkább) újabb szegmensének bekebelezésére...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.