2017. július 22., szombat

KEDVES HATÁRON TÚLI, MAGYARUL BESZÉLŐ CIGÁNYOK!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2017.07.22.


Zoli bácsi vagyok, nektek csak emberi erőforrás miniszter. Egyénként meg szólíthattok, ahogyan akartok, úgysem érdekel senkit.

Csináljatok, ami csak jólesik, teszünk rátok magasról. Úgyhogy, nektek teljesen mindegy, hogy erőforrás vagytok-e a számunkra, vagy tehertétel. Nincs különbség, így is, úgyis, le vagytok szarva.

A Magyarországon élő, magyarul beszélő cigányok is le vannak szarva. Ha nem így lenne, és érdekelne bennünket, hogy mi van velük, akkor nem bíztuk volna a sorsukat egy Farkas Flórián nevű köztörvényes szélhámosra. Odaadtunk neki 1,6 milliárd forintot, hogy majd szépen elkölti a romák felzárkóztatására, de ő eltüntette szépen a pénzt.

Nagyobb ügyes fiú ez a Flórián, nem néztük volna ki belőle, hogy ilyen sok pénzt ilyen rövid idő alatt el tud tüntetni.

A romák persze, már biztosan kitaláltátok, mert nem vagytok ti annyira ostobák, mint amennyire azt mi szeretnénk, nem lettek felzárkóztatva, kivéve a Farkas Flóriánt, mert neki jutott egyedül a pénzből. De még ő sincs teljesen felzárkóztatva, a Mészáros Lőrincnek például sokkal több pénze van.

Hogy mit csinált a Farkas Flórián az 1,6 milliárd forinttal, nem tudjuk. Nem is firtatjuk, mert Magyarország szabad ország, mindenki azt csinál a lopott pénzével, amit mi megengedünk neki.

De, visszatérve rátok, kedves határon túli, magyarul beszélő cigányok, most biztosan azt kérdezitek, hogy miért mondja a Zoli bácsi, hogy még nem tudjuk, erőforrás vagytok-e, vagy tehertétel.

Azért mondja ezt a Zoli bácsi, mert még a Viktor bácsi sem tudja. Tudjátok, hogy a Viktor bácsi? Jól van, látom, tudjátok, nem kell rögtön anyázni!

Na, a Viktor bácsi még nem tudta eldönteni, hogy mi a f@szt kezdjünk veletek. És ameddig a Viktor bácsi, akit ismerhettek, mert nagyon szereti a focit, és szotyi-köpködésben is nagyon jó, szóval, ameddig a Viktor bácsi sem tudja még, addig meg nem tudja senki.

Ne aggódjatok, ez a kérdés is eldől hamarosan. Nem mintha számítana, hiszen mondtam már az elején, hogy nektek teljesen mindegy, mint gondolunk rólatok. Ne reménykedjetek, nem lesztek felzárkóztatva. Még csak az kéne! Amikor a rendes magyar embereket sem bírjuk mind felzárkóztatni, akkor majd pont veletek fogunk kivételt tenni!

Mit akartok? Lakást? Meleg ételt, Meleg vizet?

Aztán mit kezdenétek vele? Laknátok, ennétek, fürödnétek?

Jó, hogy tanulni nem akartok!
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.