2017. július 10., hétfő

"LÁTNI FOGJUK MÉG, AMINT ELDOBOTT KŐKÉNT AZ ÚT SZÉLÉN HEVER..."

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Budácsik Lajos
2017.07.09.


Magyarország korlátlan ura Orbán Viktor. A Hősök terétől a Várig hosszú, kacskaringós utat tett meg. Napjainkra az egykori lánglelkű ifjúból nem maradt semmi. Valamikori mentorát, Soros Györgyöt kiáltotta ki a magyarság ellenségének, mert a milliárdos nézeteit a nyitott társadalomról veszélyesnek tartja saját hatalmára.

Már korábban is több olyan írás jelent meg, amely felhívta a figyelmet a miniszterelnök emberi gyengeségeire, ellenmondást nem tűrő személyiségére. Jellemvonásai az évek során csak torzultak. Ma már egy tévedhetetlen, magát minimum európai formátumú vezetőnek képzelő, „esendő” embert láthatunk.

A zsebre dugott kéz, az időnkénti suta mozdulatok jelzik kisebbségi komplexumát, amelyet felvett, begyakorolt pózokkal igyekszik leplezni.

Lehet, jobban járt volna Magyarország,ha a nagy szerelmet, a focit választja. Több mint tizenöt évvel nyilatkozta Torgyán József:

„Felajánlottam Orbán Viktornak, hogy jöjjön a Fradiba focizni, de visszautasította, mert Felcsút nem adta ki.”

Egy botlábú, profi focistával több – viszont az ország megszabadult volna egy – magát a hazával azonosító – politikustól. Ebből sajnos nem lett semmi...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.