2017. július 7., péntek

"LŐRINC SZERELJEN MEG EGY BOJLERT ÉLŐBEN" - OLVASÓINK MEGMONDTÁK , KI LEGYEN A VÍZESVÉBÉ-MEGNYITÓ SZTÁRJA

HVG ONLINE - KULT
Szerző: hvg.hu
2017.07.07.



Megkérdeztük olvasóinkat, hogy kit-kiket látnának szívesen sztárfellépőként a vizes vébé nyitóünnepségén Emeli Sandé helyett, aki egészségügyi okok miatt lemondta budapesti fellépését.

Nos, úgy tűnik, a megfelelő kérdést tettük fel oldalunkon és a Facebookon, hiszen csak úgy özönlenek a kreatív ötletek. Egy párat, a teljesség igénye nélkül csokorba szedtünk. És persze továbbra is várjuk javaslataikat; a pénz – mint tudjuk – nem számít, csak a képzelet szabhat határt.

„Felcsúton nincs egy éppen szabad zenekar?? Szólót énekelhetne a 'vezér',a család pedig vokálozhatna.Szerintem valamelyik pajtában,vagy garázsban biztos rejtegetik őket mint nemzeti vésztartalék"

„Két javaslatom is van: Postás Józsi, mert ilyen bóvli országot kiválóan képviseli. A második javaslatom pedig Soros György, mert hátha a közmédiába is eljutnának a gondolatai, lévén csak a királyi közvetítheti az eseményeket.”

Feltételezem, a sokoldalú Mészáros Lőrincnek ez sem jelentene gondot! Az élet minden területén megállja a helyét, pont ez ne menne!?”
...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.