2017. július 17., hétfő

MÁSODSZOR MONDOM: KEVESET LOPTÁL ORBÁN!


KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Szentgyörgyi Dávid
2017.07.16.


Már felemelem a hangom, az indulat tüze éget. Nem látom a határt, de nem is érzem.

Sokat loptál bizony, de nem eleget, ha a vallásos szeretet, áhitatos szerelem még mindig képes elvakítani híveidet, ha a közönyből még nem robbantak ki zombitekintetű honpolgáraink.

Mennyit kell még lopjál, hogy a narancsos ködből tisztatekintetűek dühödve ébredjenek a valóságra? A fásult elbirkultak törve-zúzva törjenek ki langy posványukból?
Látod te is, még keveset loptál!

Hajrá! Lopjál többet! Azt mondják, ne legyél puhapöcs! Tedd oda magad, vállald a rizikót!

Ha a magyarok akár a szürkemarhák vakon hajthatók akár rabláncon igátvonni, akár a vágóhdra, akkor feszíts a láncunkon, hasítson mélyebbre az ostorod, serkenjen a vére mindannyiunknak, amíg ha más nyomorát elfordulva nem akarjuk észrevenni, saját kiserkenő véráldozatunk vésse elménkbe, hogy a tegnapelőtti, majd tegnapi áldozatokat majd mi követjük ma, de legkésőbb holnap.

Igen holnap, talán holnapután, de valamikor el kell jöjjön a felismerés, hogy a szamárorrunk elött fityegtetett sárgarépa a demokratikus változtatás hiú reményéről csak szemfényvesztés, ahogy az ellopott milliárdok megtérülése is.

Ahogy Orbán mondta, „Ne annak higgyenek, amit mondok, hanem annak, amit csinálok!” Ez Orbán Öszödi-beszéde! Ez volt egyetlen igaz mondata! Hogy megtérülnének az elsíbolt tíz és százmilliárdok? Országimázs? Legfeljebb adóforintokból finanszírozott privatizált bizniszükben, a letelepedési kötvény-bizniszben, ahol a veszélyeztetésünket vásároltatja ki maffiája és strómanjai hizlalásával újabb zsíros tíz és százmilliárdokért kitudja milyen és hány ukrán és kínai maffiózó, orosz leánykereskedő, arab terrorista és fegyvernepper, fekete-afrikai mészáros, nyugat-afrikai és al-kaidás véresarany zugkereskedők apanázsából!

Igen! Hányan vannak és hol? Milyen sötét ármányokat szőnek a kárunkra?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.