2017. július 7., péntek

MEGMONDANÁ LÁZÁR, VAGY ORBÁN, MIT IS CSINÁL SOROS?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.07.07.


...Ha Soros semmivel nem tudja végrehajtani az “akaratát”, és ha ebben az “akaratában” egy plakátkampány nem képes őt korlátozni, akkor mi más célja lenne ennek a plakátozásnak, minthogy Orbán a saját eddigi szövegeivel összhangban felmutassa a nemzeti szuverenitás ellen támadó nemzetközi zsidó spekulánst, aki röhög a markába, mint a Harmadik Birodalom náci plakátjain?

Annál undorítóbb pedig már nincs, amikor az Unió első náci állama az antiszemitizmus elleni harcnak tünteti fel a menekültekkel szembeni jogtiprást, ahogy Orbán, most legutóbb Lázár is tette, amivel elismerik, hogy a menekültek között származás és vallás szerint tesznek különbséget, mert feltételezik, hogy a muszlimok majd antiszemitizmust gerjesztenek az EU országaiban.

Csakhogy nincs az a muszlim, amely olyan antiszemitizmus gerjesztésére lenne képes, mint Orbán ún. kormánya, amely a nemzetközi zsidó világ-összeesküvés neonáci jelképét, Soros Györgyöt plakátozza ki, és a “nevetésre” való utalással egyértelműen goebbelsi propagandát folytat, plakátjaira a “markába röhögő” zsidót állítva.

Ennél aljasabb és mocskosabb antiszemita megnyilvánulás a hitleri náci Németország óta nem volt még Európában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.