2017. július 3., hétfő

NE MENTS MEG MINKET, MERT BELEDÖGLÜNK!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.07.03.


...Egy kormány dolga nem az, hogy munkahelyeket teremtsen, hanem az, hogy olyan gazdasági-jogi környezetet teremtsen, ahol a versenyszféra maga termeli ki a munkahelyeket.

Ehhez azonban az kell, hogy ne néhány cápa zabálja fel a lehetőségeket, hanem a piaci verseny döntse el, ki kap meg egy megbízást, a piac döntse el, melyik vállalkozás tud fejlődni és melyik nem. Ezzel szemben ebben az országban az van, hogy a videón látható, gyűrött fejű géniusz szerető édesapja más vállalkozások nyakán taposva fejlesztette fel a vállalatbirodalmát, a videón szónokoló önjelölt megmentő kollégiumi haverja zsigerelte ki az országot éveken keresztül, sorra tarolva le a piacokat, fojtva meg a vállalkozásokat és amikor a videón látható hazug összeveszett ezzel a haverjával, akkor a kertszomszédja kezdett el mindenhez érteni. Ez a szomszéd viszi sorra a magyar vállalkozók és vállalkozások elől a megbízásokat, ő gáncsolja el a fejlődésnek még a lehetőségét is és mára ott tart, hogy azok a vállalkozások, amelyek nem nyalnak be tövig a videón pompáskodó fazonnak, még alvállalkozóként sem juthatnak megbízáshoz, mert a mangalicatenyésztő-gázszerelő az egyik cégével megnyert tenderre a másik cégével köt alvállalkozói szerződést.

A munkahelyteremtésről, nemzeti összetartásról papoló, semmihez nem értő, de mindenbe beleugató hobbifocista, aki saját tulajdonának tekinti az országot és fejőstehénnek, vagy egyéb haszonállatnak az ország népét, markánsan felpuffadt ábrázattal szónokol arról, hogy ő majd itt mindenkinek ad munkát.

Én meg azt kérném ettől a fosbarnával keretezett, kisformátumú hazudozótól, hogy hagyjon inkább békén minket. Lopjon kevesebbet ő is, a pereputtya is, elégedjen meg azzal, amit a strómanjai összeharácsoltak és engedje működni az országot is, a gazdaságot is. És ne tegyen úgy, mintha bármi jó is származna az ő országmentő hablatyolásából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.