2017. július 1., szombat

NORMÁLIS ORSZÁGBAN ROGÁN MÁR ELŐZETESBEN LENNE A 2010-ES VÁLASZTÁSI CSALÁS MIATT

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: ashwood
2017.07.01.


Első ránézésre legalább közokirat-hamisításnak látszik, hogy a hírek szerint a Fidesz erősen kozmetikázta a 2010-es választási kampány-költségeit. Normális országban már nyomoznának, és minimum a kampányfőnöknek, Rogán Antallnak előzetesben kellene lennie - tartva a bűnismétléstől és az összebeszéléstől.

Sokszor leírtuk már, és sajnos még rengetegszer fogjuk: a NER legfontosabb és a jelek szerint legmegbízhatóbb oszlopa nem Orbán Viktor, hanem Polt Péter, legfőbb ügyész. A Fidesz egykori képviselő-jelöltje az állami vádhatóság élén a legkreatívabb ötletekkel tud előállni, hogy még véletlenül se kelljen nyomoznia a narancsos banditák ügyeiben. (Így lett legális a hivatali lehallgatás, de egy államtitkár is nyugodtan hazudhat a nyomozóknak.) Polt nélkül már simán rács mögött lenne a királyi vej, Tiborcz István is - de Polt szerint nem gond, ha a kivitelező írja saját magára a tendert.

Kíváncsian várjuk, hogy a legújabb botrányban milyen indokot talál ki Polt Péter arra, hogy még véletlenül se kelljen vizsgálatot indítania a Fidesz, és konkrétan Rogán Antall ellen. (A jó szolgálatokért a Polt-család nőtagjai - feleség, leánygyermek - busás fizetést húz Matolcsy jegybankjából. A leánygyermek vőlegénye pedig valami csoda folytán mentesülhet a Quaestor-ügyben a felelősségre vonástól.)

A 24.hu rántotta le legutóbb a leplet a Fidesz működéséről: miközben a Jobbikot csicskázza a kormánypárt, az ellenzéki pártnál kétszerte nagyobb kedvezményt húzott le Simicska plakátos cégétől 2010-ben. Na ja, a G-nap előtt jó Lajosunk még nem volt sem oligarcha, sem pártot vásároló milliárdos. Tisztes magyar vállalkozó volt ő akkor még, akiknek Mészáros Lőrinchez hasonlóan, semmitelen semmi köze nem volt a kormányzathoz. De ez még csupán politikai bukta: a szálka és az erdő tipikus esete...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.