2017. július 19., szerda

NYARALNI MEGY? UTASBIZTOSÍTÁSSAL ELKERÜLHETI A CSŐDÖT

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2017.07.19.


Még mindig sokan indulnak nyaralni utasbiztosítás nélkül, pedig akár milliós nem várt költségektől kímélhetjük meg magunkat néhány ezer forintért. A biztosítók minden évben újítanak, egyre több helyen lehet már egynapos utakra is biztosítást kötni, sőt akár külföldről is hosszabbítható a szerződés, ha tovább maradnánk.

Az egynapos utasbiztosítás a térítési összegtől függően 400 és 1000 forint között köthető, hétéjszakás, nyolcnapos útra egy négytagú család két kiskorú gyermekkel 8 ezer és 20 ezer forint között köthet utasbiztosítást, ha Európán belül utazik. Amennyiben ezt még autós asszisztenciával is bővítik, a díj 3-4 ezer forinttal drágulhat. A térítési összegtől (vagyis, hogy baj esetén a biztosító mennyit fizet) függ a biztosítás díja.

Ma már a legtöbb biztosító három csomagot kínál. Fontos tudni, hogy az úticél meghatározza, mennyibe kerülhet egy esetleges orvosi ellátás költsége. Így Európán belül sem mindegy, hogy melyik országba indulunk, de a tengerentúlra biztosan a legmagasabb térítési összegekkel rendelkező biztosításokból érdemes választani. Ellenkező esetben egy kisebb baleset vagy betegség is csődbe
 döntheti a családot...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.