2017. július 24., hétfő

ORBÁN HAZUDOTT EGY BŐDÜLETESET TUSNÁDON A SOROS-TERVRŐL

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: nickgrabowszki
2017.07.24.



Írásos bizonyítékok cáfolják az állítását. Összedőlt az összeesküvéselmélete...

...kimondottan az ellenkezője igaz.

Soros György ugyanis kifejezetten ellenzi, hogy a tagországokat kvótákra kényszerítsék és a menekülteknek megszabják, hol akarjanak élni.

Bár azt nem lehet tudni, hogy ténylegesen mekkora befolyása van (biztosan nem annyi, mint amit Orbán tulajdonít neki, ti. hogy voltaképpen ő irányítja a világot, de az Uniót mindenképpen), a meglévő befolyását felhasználva Soros volt tekinthető Orbán egyik legnagyobb szövetségesének a kvóta ellen.

Kvótaellenes álláspontját sokszor rögzítette:

Ahol kérdezik róla, Soros mindenhol elmondja, mennyire ellenzi a kötelező kvótát. (Ha nem beszél róla, akkor nem kérdezik, ami az azért van, mert rég a menekültválság rég lecsengett, kikerült az érdeklődés homlokteréből, már csak a Fidesz-kormány propagandájában jelent fenyegető veszélyt.)

Soros elkötelezett kvótaellenes álláspontjáról egy csomó bizonyíték van, angol és magyar nyelven egyaránt. Ez egy egyszerű Google-kereséssel könnyen ellenőrizhető. Illetve kettővel: egy angolul, egy magyarul. Miközben Orbán azt állítja, hogy neki az ellenkezőjéről van papírja. Most el kell dönteni,
kinek hiszünk: Orbánnak vagy a szemünknek.

Ha a magyar miniszterelnök olvasna újságot (és nemcsak azokat, amiket a propagandaminisztériuma ír vagy szerkeszt), akkor tudhatná, hogy nincs veszély, nem kell félni.

Tulajdonképpen az a jobbik eshetőség, ha Orbán hazudik. Ha tudja, hogy nincs esély a kvótára: a tagállamok többsége ellenezte, és rég lekerült a napirendről. Ráadásul Soros is ellenezte, és ellenezné, ha újra felmerülne.

Mert ha Orbán Viktor ezt nem tudja, akkor azt kell gondolnunk, egyáltalán nincs tisztában a létező világ dolgaival, és egy pszeudovalóságban él, ahol páni rettegésben tölti napjait.

Már csak humánus szempontok alapján is, az a jobb, ha ez nem így van, és Orbán simán csak hazudik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.