2017. július 20., csütörtök

ORBÁN A LEGNAGYOBB, FUTOTTAK MÉG KOSSUTH ÉS SZÉCHENYI

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2017.07.20.


Ha én évente egymilliárd forintot kapnék, és abból 650 millió forintot személyi juttatásokra költhetnék, vagyis, olyan helyzetben lennék, mint a Nemzetstratégiai Kutatóintézet, akkor nem kizárt, hogy én is kimutatnám egy felmérésben, hogy Orbán Viktor jelentősebb államférfi, mint Kossuth Lajos és Széchenyi István.

Ennyi pénzért még az sem zavarna, ha a negyedik helyen, éppen hogy lemaradva a dobogóról, Petőfi Sándort kellene megjelölnöm, és ha még egy kis plusz pénzzel is megdobnának, az ötödik helyen nálam is Áder János köztársasági elnök végezne.

Az első öt helyezett százalékos eredménye a következő: 1. Orbán Viktor 18,2%, 2. Kossuth Lajos 15,5%, 3. Széchenyi István 11,8%, 4. Petőfi Sándor 9,5%, 5. Áder János 6,6%.

„Ezt nem mi mondjuk, hanem a magyarok”, tette hozzá az eredményhez Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke.

Nem tudjuk, hogy Szász Jenőnek mennyi jut az évi 650 millióból, amelyet az évi egymilliárd forintból gazdálkodó Nemzetstratégiai Kutatóintézet keretéből személyi juttatásokra szánt, de ha én annyit kapnék, mint Szász Jenő, akkor még azt is hozzátenném, mert ennyi pénzért bármekkora baromságot szívesen bevállalnék, hogy Orbán Viktor nem csak Magyarország, és nem is csupán az egész világ, de a világegyetem valamennyi államférfija közül a legnagyobb...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.