2017. július 3., hétfő

ORBÁN SZÉGYENÉRZET NÉLKÜL HAZUDIK A HATALOMÉRT

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Bors

2017.07.03.


Orbán Viktor nem olyan hülye, mint amekkora hülyeségeket beszél! Sőt! Ő egy okos és intelligens ember, aki azért hazudik és mond nyilvánosan hülyeségeket, hogy becsapja az embereket - írja szokásos vasárnapi jegyzetében Pallagi Ferenc, a Bors volt főszerkesztője.

Pallagi szerint Orbán abban különbözik a többi okos, intelligens embertől, hogy miközben a hatalomért ostobaságokat beszél, nem szégyelli magát. Az okos emberek többsége ugyanis ilyenkor elpirul, dadog, izzad a tenyere, és nagyon szégyelli magát. A többségük ezért nem is vállalja, hogy mások füle hallatára olyanokat mondjon, mint Orbán pár napja is, amikor kizárólag a legprimitívebb sorosozással magyarázta önmagát, az egész világot, a magyarság jövőjét - vélekedik a jegyzetíró.

Új előadásában már csak mi vagyunk, a Jók, és a Soros van, a Gonosz. Nincs senki, nincs semmi más! Pedig a világ mintha ennél gazdagabb és bonyolultabb lenne. De hogy ez a Soros mit is csinál, azonkívül, hogy elveszejt bennünket és hozza a migránsokat, az soha nem derül ki...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.