2017. július 3., hétfő

PANCSIKÁLÓ - ORBÁN - BŰNBÁNATÁNAK ELSŐ RÉSZÉBEN - MONDHATTA VOLNA AKÁR EZT IS

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gépnarancs
2017.07.03.


Nincs számomra fontosabb, mint az, hogy a saját képemre gyúrjam mindazt, ami körülöttem van! Éppen ezért – közpénzen –, minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációját folytattam le magammal. Isten bocsássa ezt meg nekem!

Tudom, Uram! Megbántam én is sok mindent! Már 2007-ben, a budapesti Marczibányi Téri Művelődési Központban, a Jövőnk című vitasorozat első záró konferenciáján megmondtam, ami ma is aktuális, csak ellenzékünk nem képes ilyen szlogeneket alkotni. „Fel a mélyből, aki magyar”!

És még azt is hozzátettem akkor, hogy „Arrogánsak, nincs egyeztetés, semmilyen szakmai kör véleményét nem hallgatják meg, mindenhez jobban értenek, mindent jobban tudnak. Szétfoszlott a régi többség, mert kiderült, hogy képviselői cinikusak. A cinizmus, az értékrombolás, a tudatos értékrombolás, a gúnyos kacajokkal kísért értékrombolás, vagyis a cinizmus korunk egyik legfőbb betegsége Magyarországon.” Lehet, hogy mindez most visszaüt rám is, Uram?

Bevallom itt, az Úr színe előtt, hogy eddigi beszédeim mindegyike elsősorban kampányszöveg volt, hogy elvarázsoljam a tömegeket, magamhoz édesgetve őket és szavazataikat. Nagy bűnöm ez, de hát mit is tehetne egy magamfajta politikus.?! Legfeljebb annyit, hogy bevallja, ne azt figyeljétek amit mondok, hanem azt, amit teszek! Akkor is megmondtam, hogy az ember „ …ha az eszére hallgat, és nemcsak a szívére, akkor tudnia kell, hogy a nemzeti egységhez csak a jobboldali egységen keresztül vezet az út, és aki nem a jobboldali egységre szavaz, az kockára teszi a változás lehetőségét. A változáshoz az út a teljes jobboldali egységen, majd később a teljes nemzeti egységen keresztül vezet.” Csak a Fidesz, tudja, Atyám, csak a Fidesz! Így aztán a teljes nemzeti egységnek – már látom is – annyi!

Azt is mondtam anno, Uram, hogy „ a közmunka a roma közösség számára a legnagyobb jótétemény, amit az elmúlt négy évben adhattunk” Mit is szólhattam volna mást akkoriban, pár nappal a választások előtt. Több százezer szavazat volt a tét, ennek megfelelően kellett szólnom is, akkor is, ha tudtam, másképp cselekszem majd. Garanciaként kineveztem a cigányság egyik kedvencét, Farkas Flórit miniszterelnöki biztosnak. Már bocsánat, Uram, de mindig is tudtam, hogy mitől döglik a légy. Még Bódi Guszti meg a felesége is tanúja volt ezen kijelentésemnek. Flóri meg „istápolja” a cigányságot, úgy, ahogy én régóta szerettem volna.

Amit mondtam, megmondtam. Európa legmodernebb konzervatívjai leszünk és kész! Én már csak tudom. Mert Magyarországnak kereszténydemokrata kormányzásra van szüksége és ezt én végrehajtom minden körülmények között. Nem veszi szentségtörésnek Uram, ha most egy amerikai elnököt idézek ezzel kapcsolatban. „Ne azzal törődjünk, hogy Isten a mi oldalunkon áll-e, hanem azzal, hogy mi Isten oldalán állunk-e.” Az én olvasatomban – remélem, nem istenkáromlás, amit mondok – ez azt jelenti, hogy én még fontosabb vagyok Istennél is, Uram! És ez az én legnagyobb bűnöm, amit most be is ismerek, és amire kérek feloldozást. Ugyanis meg vagyok győződve arról, hogy ami a fejemben van, az a szentírás...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.