2017. július 19., szerda

SIMICSKA PLAKÁTHELYEIN TESZTELI EGY REJTÉLYES MEGRENDELŐ. MIT TŰR A KORMÁNY

HVG ONLINE - ITTHON
Szerző: Joó Hajnalka
2017.07.18.


Erős ellenzéki üzenettel, de megrendelő feltüntetése nélkül jelentek meg keddre új plakátok Budapesten, a Mahir eddig Jobbik által bérelt felületein. Az ellenzéki párt és Simicska Lajos cége is tagadja, hogy ő állna a plakáttörvényt kétségkívül ötletesen meghekkelő akció mögött.

Frappáns megoldással mutatott fricskát keddre virradóan valaki a kampányidőszakon kívüli politikai hirdetéseket törvénnyel száműző kormánynak. A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir több közterületi hirdetőoszlopán reggelre egy olyan plakát jelent meg, amelyen fehér alapon fekete betűkkel mindössze annyi olvasható:

„A nép nem betiltható, de a kormány leváltható”.

Pontosan azon a helyen jelent meg az üzenet, ahol július 15-éig, vagyis a botrányosan megszavazott plakáttörvény életbe lépésének napjáig a Jobbik hirdetései álltak. Az ellenzéki párt plakátjait vasárnapra a cég minden hirdetőoszlopán fehér vakplakátokkal takarták le, a most felbukkant szöveg két nap szünet után került ezek helyére. Az idézett mondaton túl a posztereken ugyanakkor semmilyen egyéb szöveg vagy logó nincsen, így az sem derül ki, hogy ki helyeztette ki őket, kinek a véleményét tükrözik a feliratok, vagy a politikai vélemény közvetítésén túl milyen célja lenne...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.