2017. július 8., szombat

SOROST LESZARJUK, A MAGYAROKAT, A ZSIDÓKAT IS LESZARJUK, AZ ÖRÖK HATALMAT NEM SZARJUK LE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.07.08.


Rakosgassuk össze még egy kósza kísérlet erejéig a Soros-kockákat, ha már az országot demokratikus felhatalmazással vezető ember úgy döntött – ki tudja hányadszorra -, hogy soha nem lehet elég hülyének nézni a népet. Bizony-bizony, jólmegmondtaabüdöszsidóknak.

A történet valójában egy felrobbant fülkével kezdődött több mint hét évvel ezelőtt. Ám most elégedjünk meg annyival, hogy a saját jobban teljesítése által maga alá temetett kormány belekapaszkodott Soros György patájába a politikai túlélés reményében. Bejött nekik. Nem egészen egy éve a Fidesz-kormány minden egyes napja Soros Györggyel kezdődik és végződik. Egy 2015-ös véleménycikke (nem választási program) miatt a nyakába varrták az egész migrációs válságot és a mindmeghalunk életérzés magyarázatát. A napi hergelés, indulatgerjesztés, a valós problémákról való figyelemelterelés kiváló eszközévé vált a gaz spekuláns. Aki nem ütött vissza. Egyetlenegyszer sem reagált közvetlenül arra, hogy Magyarországon fő kormányprogrammá vált az ő személyével való riogatás, valamint a Soros-szervezetek által támogatott magyar civilek megbélyegzése, küldföldi ügynökké nyilvánítása.

Aztán történt pedig, hogy minden jel szerint jogellenesen lenyúltak egy 12 évvel ezelőtt készült Soros-fotót, kitapétázták az országot a nevetését megállítani hivatott plakátokkal, 24 órából 25 órán keresztül folynak az agymosó szpotok a közpénzmédiában és azon túl is. Taposó-matricák formájában is kirakták az ő fejét a közszállítási eszközök egyikére-másikára, hogy akiben túlbuzognak a nemzeti érzések, nyugodtan tiporja lábbal Magyarország sírásójának arcképét.

A meglehetősen egy irányba csordogáló folyamat egyik állomásaként a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke a kampány azonnali leállítására és a plakátok visszavonására kérte Orbánt, midőn az antiszemitizmust belekeverve az egész történetbe, úgy közölt valamit, hogy lehetőleg semmit ne mondjon, de azt is legalább ötféleképpen lehessen érteni...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.