2017. július 8., szombat

SZÁNDÉK ÉS HATÁS, TARTALOM ÉS FORMA MOCSKOS EGYSÉGE

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2017.07.08.



A hatalombitorlók tudják, hogy csak eszüket, méltóságukat veszített emberek támogatására számíthatnak – hát igyekeznek minél több embert megfosztani eszüktől, méltóságuktól.

Nos, „válaszolt” a „miniszterelnök” a Mazsihisz levelére. Nincs benne köszönet – igaz, senki sem várhatott mást.

A „miniszterelnök” összevissza hantázik, ahogy már megszokhattuk tőle. Őszintén szólva már az is rossz fényt vet az országra, hogy egy folyamatosan hazudozó-uszító, nyilvánvalóan eszelősségbe süllyedő ember ennyi ideje „miniszterelnök” lehet… Borzasztó, hogy még mindig nem értik, akiknek kellene: semmilyen kapcsolatot sem szabad fenntartani a hatalmon lévő orbáni bűnszervezettel – demokratikus pártoknak, minden demokratikus szervezetnek deklarálnia kellene (kellett volna, már régen), hogy Orbán és társasága uralmát törvénytelennek tekintik.

Szóval, Heisler Andrásnak adott „válaszában” a Keresztapa lökte a nemzet(meg)vezető, nemzetvédő süketet. Mértéktelenül fölnagyított veszélyekkel rémisztgeti-hiszterizálja a már amúgy is elvadított híveit. Ami a sunyin zsidózó sorosozást, a mocskos plakátkampányt illeti: olyan dolgokra hivatkozva áll ki mellette, amelyek egyáltalán nem igénylik ezt a förtelmes hecckampányt. Igaz, hecckampányt semmilyen tisztességes cél sem igényel…


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.