2017. július 8., szombat

SZESZÉLYES ŐSZ

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2017.07.08.


...Valami tehát nagyon készül.

Recep Erdoğannak ott van a saját maga ellen szervezett sikeresen sikertelen puccs, Fethullah Gülen és a Hizmet, valamint a kurdok. Kedvére válogathat magának megfelelő ellenséget. Putyin elbíbelődik a szíriai háborúval és a zöld harci színekben pompázó ellenzékkel. Orbán Viktornak is égető szüksége lenne már arra, hogy hosszas könyörgések után Soros György végre megpróbálja őt megbuktatni, 

így teljes értékű tagjává válhatna az igazságtalanul üldözött vezérek társaságának.

A tavaszi tüntetések nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A tiltakozók inkább önfeledten vidámnak és nem kegyetlenül vérszomjasnak tűntek. Kifejezték a véleményüket a magyar miniszterelnök ellentmondásos jellemével kapcsolatban, de látványosabb testi fenyítésre senki részéről sem került sor. Marad tehát az ősz, és várva-várt polgárháborús pszichózis, jelentsen az bármit is. A FIDESZ-KDNP tábora már nagyon várja az alkalmat, amikor az Orbán rezsim végre kimutatja az erejét és határozottan fellép valami ellen. Az akció előkészítése egészen biztos remekül halad, különben a házelnök nem állt volna ki büszkén eldicsekedni ezzel az egész világ elé a Felvidéken zajló Martosi Szabadegyetem fővédnöki fórumán.

Orbán Viktor miniszterelnök szerint az egyetlen maffiaszerűen működő hálózat Magyarországon Soros Györgyé, ami rendkívül megnyugtató megállapítás. Egyes vélemények szerint ugyanis ilyen hálózattal kizárólag a magyar miniszterelnök rendelkezik, de ez betudható az általa irányított cégbirodalmak sikeressége miatt érzett irigységnek. Minek oda maffia, ahol a kormányfő mindent ilyen szépen a markában szorongat.

Mindenképpen érdemes azonban a Soros-féle maffiaszerűen működő hálózat tagjait közelebbről szemügyre venni. Némi ügyességgel és kitartó utánajárással viszonylag könnyen a nyomukra lehet bukkanni. Ehhez mindössze be kell írni a nevüket valamelyik internetes keresőbe. Kutakodás közben csupán arra kell ügyelni, nehogy véletlenül a Lucchese, Gambino, Bonanno, Genovese, Colombo családok érdekes históriáját kezdje el valaki tanulmányozni Soros helyett. Elképzelhető ugyan, hogy a Soros-klán kapcsolatban áll a legnagyobb amerikai maffiacsaládokkal, de kicsi a valószínűsége, hogy ezek az idén ősszel nekiállnának felosztani maguk között Magyarországon az érdekeltségeiket.

A Soros-féle bűnszervezet szervezeti felépítéséből és eddigi tevékenységeikből könnyedén ki lehet következtetni azt, miféle gazságokat terveznek a hangulatos magyarországi választások előtt.

A Soros-klán irányítása alatt tevékenykedő bandák az alábbi cselekményeket tervezik végrehajtani:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.