2017. július 29., szombat

TE LESZEL AZ ORBÁN-REZSIM KÖVETKEZŐ ELLENSÉGE

EGY BLOG ÉS KÉSZ
Szerző: Kész Zoltán
2017.07.28.


Újabb háborút hirdetett meg a miniszterelnök, most éppen az újságírók ellen küldte csatába a rezsiharcban megedződött Németh Szilárdot. A sajtó munkatársai nem az elsők és nem is az utolsók, akiket Orbán közellenségnek próbál beállítani, mert ennek a rezsimnek folyamatosan újabb és újabb démonokat kell kreálnia ahhoz, hogy fennmaradhasson.

Ma az újságírók, de holnap lehet, hogy Te leszel a következő.

Mindig is jeleskedett az ellenséggyártásban Orbán Viktor, így lettek gonosznak kikiáltva a civil szervezetek, a CEU, vagy korábban az egész Európai Unió is. A Soros György-plakátok végeláthatatlan tömege olyan abszurd, hogy nem is az 1984-et, hanem annak valami bizarr paródiáját juttatja eszünkbe. A sorban most az újságírók következnek, meg úgy általában a szabad sajtó, amelynek tönkretételén egyébként a miniszterelnök évek óta keményen dolgozik.

Talán csak sovány vigaszt nyújthat az a tény, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján, ha Orbán Viktor közellenségnek tekint Téged, akkor valamit biztosan nagyon jól csinálsz.

Ugyanis a kormány vélt és valós ellenségeinek többsége épp azért lett kipécézve, mert lelkiismeretesen tette a dolgát. Civil szervezetek, amelyek nem közpénzből, mégis lelkiismeretesebben látnak el állami feladatokat, mint maga az állam. A CEU, amely nemcsak Magyarország legmagasabb színvonalú egyeteme, de régiós szinten is meghatározó oktatási intézmény. Most pedig azok az újságírók, akik szinte heti rendszerességgel szállítják a híreket a fideszes politikusok korrupciós ügyeiről, a kormány átgondolatlan, hibás döntéseiről...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.