2017. július 1., szombat

TISZTELET ERDOGANNAK

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.06.30.



Érdekes, Kádár nemigen emlegette igényét a tiszteletre, sem Magyarország, sem a magyarok vonatkozásában, mégis, ugye...

A tisztelet ugyanis érdekes portéka, nem lehet megvásárolni, nem lehet kikövetelni, csak kiérdemelni lehet, az meg nem azon múlik, hogy mit pofázunk, hanem azon, hogy mit teszünk.
Most éppen Törökországgal barátkozunk, ami természetes is, a százötven éves együttlakás meghozta gyümölcsét, még ha kissé megkésve, és talán nem is a legjobb ütemben, de hát ne elégedetlenkedjünk.

"Magyarország kitart a barátai mellett, és Törökország oldalán áll" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a magyar-török üzleti fórumnak nevezett koldus road-show megnyitóján, pénteken Ankarában.A kormányfő beszédében kiemelte: Magyarország kiállása Törökország mellett nem egyszeri eset, hanem annak a stratégiának a következménye, hogy Magyarországnak - konzervatív országként - az emberi értékek számítanak. Fontos az üzlet, a pénz, de a legfontosabb az, hogy az embernek legyenek barátai - mondta. Hozzáfűzte: ebből kötelezettségek is fakadnak, és Magyarország kitart a barátai mellett, még "ha kényelmetlen" is.Kijelentette: "akármilyen törökellenes megnyilatkozások is lesznek jelentős európai uniós országokban, Magyarország ezekhez sohasem fog csatlakozni", hanem Törökország oldalán áll" - írja a kormányzati portál.

Van néhány kedvenc könyvem, nem a világirodalom csúcspontja egyik sem, de óriási igazságokat írnak le bennük, miközben még izgalmas és érdekfeszítő olvasmányok is maradnak, ezek egyike Mario Puzo A keresztapa című regénye.Aki meg akarja érteni Orbán rendszerének lényegét, annak ez kötelező olvasmány kell legyen, hihetetlen hasonlóságokkal találkozhatunk benne a Cosa Nostra és a NER módszereit és világát tekintve.
Ebben a könyvben a maffiózók állandóan az egymás iránt tanúsított tiszteletre hivatkoznak, miközben egymást is ölik, gyilkolják a pénzért, melyet ott is az állampolgároktól rabolnak el.Igaz, a mi bűnözőink nem aprózzák el, nem egyenként rabolják ki az állampolgárokat, hanem először elrabolták az államot, mely elvégzi helyettük a pénzbeszedés fáradságos munkáját.
Az állam vet, arat, eladja a termést, a maffia meg zsebreteszi a vételárat.
Ja!És megköveteli a tiszteletet...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.