2017. július 31., hétfő

VEZESSÉK BE A CENZÚRÁT! - NICSAK, KI NEM BESZÉL? - MI LESZ VELED MTVA?

ZÁRÓJEL BLOG
Szerző: Mátrai Anna
2017.07.30.


...Lassan visszajönnek az élmunkásokról szóló propagandaműsorok, vagy a fideszes édesanya-történetek, esetleg egy orbánista gondolata – nem véletlen az egyes szám – című napi sorozatok.

A fent leírtak nem csak az MTVA műsor-politikájára érvényesek, beállt a sorba a TV2, a közrádiók és a mára 200 -at súroló Mészáros közkatona által tulajdonolt médiabirodalom.

A pár, még Orbán-független hírközlő lélegeztetőgépen tengődik, és ahogy a tusványosi igehirdetésből kiderült, most a mi ellehetetlenítésünk van soron. Egyenként készülnek levadászni minket, mint utolsó mentsvárát a hiteles tájékoztatásnak, a demokráciának.

Végre bevezethetnék – elismerhetnék – a cenzúrát! Akkor legalább lenne mihez alkalmazkodni, mit kijátszani. Nem akarna a vezetők java része még az elvártnál is jobban és mindenben megfelelni a hatalmi sugallatnak. Az öncenzúra jelen esetben Magyarországon felülmúlja az igazit. Ostoba emberek próbálják kitalálni, hogy mit tegyenek, hogy holnap is az ő nevük legyen kiírva a ma még betöltött pozíciójuk alá.

Teszik mindezt a mi közös pénzünkből a saját elhülyítésünkért. 2018 egyelőre még úgy tűnik, hogy választási év lesz, lehet gondolkodni, hogy hová tesszük a sorsdöntő ikszet! Most, amikor még gondolkodni – ugyan csendben, otthon, lehúzott redőny mögött – de lehet.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.